Κόπηκε στα 2, πολτοποιήθηκε: Φρικτός θάνατος άντρα από κάδο απορριμάτων στην Αλεξανδρούπολη

May 17, 2022

Κόπηκε στα 2, πολτοποιήθηκε: Φρικτός θάνατος άντρα από κάδο απορριμάτων στην Αλεξανδρούπολη


Διαφ.Μία τραγωδία σημειώθηκε σήμερα το μεσημέρι στην Αλεξανδρούπολη με έναν άστεγο ο οποίος διαμελίστηκε σε κάδο απορριμάτων.

Ο άτυχος άντρας έψαχνε για σκουπίδια, όταν η πόρτα του ρομποτικού κάδου έκλεισε αυτόματα με αποτέλεσμα να τον διαμελίσει. Φρικτό θάνατο βρήκε ένας 40χρονος το μεσημέρι της Δευτέρας στο κέντρο στην Αλεξανδρούπολη.

Όλα συνέβησαν περίπου στις 12, όταν ο 40χρονος άνδρας ο οποίος σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ήταν άστεγος, πλησίασε τον ρομποτικό κάδο πολτοποίησης απορριμάτων, που βρίσκεται μπροστά από το Ιστορικό Μουσείο της πόλης με σκοπό να ψάξει τα σκουπίδια. Ωστόσο, η πόρτα του ρομποτικού κάδου έκλεισε αυτόματα με αποτέλεσμα να τον κόψει στα δύο και το μεγαλύτερο μέρος του σώματός του να εγκλωβιστεί μέσα στον πολτοποιητή.

Σοκαρισμένοι αύτοπτες μάρτυρες έτρεξαν στο σημείο να βοηθήσουν, αλλά η κατάσταση του άνδρα ήταν πολύ σοβαρή. Στο σημείο βρέθηκαν άμεσα δύο ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ και ένα όχημα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας. Λίγα λεπτά αργότερα το σώμα του άτυχου άνδρα ανασύρθηκε διαμελισμένο.

Δείτε το βίντεο


Πηγή

Διαβάστε επίσης: