Ανατροπή στον φpικτό θάνατο σε κάδο: Δεν ήταν άστεγος, διαμελίστηκε επειδή μπήκε να ψάξει φάρμακα που πέταξε

May 17, 2022

Ανατροπή στον φpικτό θάνατο σε κάδο: Δεν ήταν άστεγος, διαμελίστηκε επειδή μπήκε να ψάξει φάρμακα που πέταξε


Διαφ.



Ο 35χρονος άνδρας που διαμελίστηκε από ρομποτικό κάδο στην Αλεξανδρούπολη, τελικά δεν ήταν άστεγος, διαψεύδοντας τις αρχικές πληροφορίες που διέρρευσαν.

Ο 35χρονος άνδρας πέταξε κατά λάθος φάρμακα στον κάδο

Ο άτυχος άνδρας, μαζί με τα σκουπίδια, είχε πετάξει κατά λάθος μία σακούλα με φάρμακα και επιχείρησε να τα πιάσει, μπαίνοντας μέσα στον ρομποτικό κάδο, το οποίο τον συνέθλιψε και τον διαμέλισε, με αποτέλεσμα να βρει τραγικό θάνατο.

Το περιστατικό συνέβη μεσημέρι, σε κεντρικό σημείο της πόλης, επί της Λεωφόρου Δημοκρατίας, μπροστά στην Λέσχη Αξιωματικών και απέναντι απ’ το Δημαρχείο, μπροστά στα μάτια των περαστικών.

Αυτόπτες μάρτυρες, οι οποίοι είτε περνούσαν από το σημείο, είτε καθόταν ως θαμώνες σε καταστήματα εστίασης, αλλά και όσοι παρακολουθούσαν από τα γύρω κτίρια το τραγικό συμβάν, ακόμα δεν μπορούν να συνέλθουν από όσα αντίκρισαν να γίνονται μπροστά στα μάτια τους.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι πυροσβέστες που έσπευσαν στο σημείο, αλλά και οι διασώστες του ΕΚΑΒ έκρυψαν το σημείο με ειδικό πανί, προκειμένου να μην είναι ορατό το σοκαριστικό θέαμα στον κόσμο.

Ο δήμος Αλεξανδρούπολης πρόκειται να ξεκινήσει έρευνα για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες συνέβη η τραγωδία.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: