Δεν Αντέχεις να Φας Δυο:Τεράστιο Πιτόγυρο στο Λονδίνο που Γίνεται viral στο Tik Tok και μας Κάνει Διεθνώς Υπερήφανους

May 17, 2022

Δεν Αντέχεις να Φας Δυο:Τεράστιο Πιτόγυρο στο Λονδίνο που Γίνεται viral στο Tik Tok και μας Κάνει Διεθνώς Υπερήφανους


Διαφ.

Ζούμε στην Ελλάδα , η οποία ειναι παγκοσμιως γνωστη για το σουβλάκι.Το τεράστιο πιτόγυρο του Λονδίνου

Ένα γυράδικο από το Ηνωμένο Βασίλειο έχει καταφέρει να συγκεντρώσει εκατομμύρια προβολές στα videos του χάρη στο μέγεθος του πιτόγυρου που ετοιμάζει.

Το σουβλάκι ή τυλιχτό ή πιτόγυρο ή όπως θες πες το αποτελεί το αγαπημένο ελληνικό street food. Μπορεί τον τελευταίο καιρό να έχει ξεκινήσει μια μεγάλη συζήτηση γύρω από την τιμή του, η οποία έχει ανέβει κατακόρυφα, όμως η αλήθεια είναι πως κάποιες συνήθειες δεν αλλάζουν.

Το τεράστιο πιτόγυρο του Λονδίνου Εγινε viral

Είναι σχεδόν αδύνατο να το βγάλουμε από τη διατροφή μας. Με κάποιο τρόπο έχει περάσει στο DNA μας η γεύση του. Σε όποια περιοχή της Ελλάδας ή του εξωτερικού κι αν βρισκόμαστε, σχεδόν πάντα θα αναζητήσουμε ένα πιτόγυρο. Αυτό σκέφτηκε κι ένα νέο σουβλατζίδικο στην περιοχή Enfield του Λονδίνου, το οποίο άνοιξε πριν από περίπου ένα χρόνο και έχει καταφέρει να γίνει viral χάρη στο μέγεθος του τυλιχτού του.

@yosilda2020 Tasty Gyros 54 Church Street EN2 6AX Enfield London @tastygyros #kindAndFree #Wrap #Enfield #Town #unitidkingdom???????? #fyp #fy #Wrap #LiveForTheChallenge #keba #London #tastygyros #fy ♬ original sound – Giosilda Josi


Πιο συγκεκριμένα, το Tasty Gyros δημιούργησε λογαριασμό στο Tik Tok, όπου σε κάθε βίντεο βλέπουμε μία από τις εργαζόμενες να ετοιμάζει ένα τεράστιο πιτόγυρο, βάζοντας μέσα μια μεγάλη ποσότητα κρέατος, μαζί με όλα τα υπόλοιπα υλικά που ξέρουμε. Τα συγκεκριμένα μικρά βιντεάκια μαζεύουν κάθε φορά χιλιάδες προβολές, με κάποια από αυτά να έχουν ξεπεράσει ακόμη και τα τρία ή τέσσερα εκατομμύρια!

@yosilda2020 #KindAndFree #gyros #souvlaki #tastygyros #london #londo #londonlife @tastygyros @ledis_la ♬ original sound – Giosilda Josi

Το τεράστιο πιτόγυρο του Λονδίνου : Πόσο Κοστίζει

Το μέγεθος του τυλιχτού είναι από τα μεγαλύτερα που έχουμε δει (ίσως να συγκρίνονται με αυτά της Θεσσαλονίκης), ενώ η τιμή του είναι αρκετά καλή. Το γίγας σουβλάκι το βρίσκουμε στο μενού της επιχείρησης στις 5,29 λίρες, δηλαδή λίγο παραπάνω από τα έξι ευρώ.

Αν σκεφτούμε πως σχεδόν κανείς δεν μπορεί να φάει δεύτερο και με το ένα χορταίνει, τότε το λες και value for money. Ποιος τρέχει, όμως, μέχρι το Λονδίνο για ένα σουβλάκι;


Πηγή

Διαβάστε επίσης: