Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου: Το πρόβλημα υγείας, η αποχώρηση από το Survivor και η φαντασμαγορική υποδοχή από τον Πηλαδάκη

May 17, 2022

Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου: Το πρόβλημα υγείας, η αποχώρηση από το Survivor και η φαντασμαγορική υποδοχή από τον Πηλαδάκη


Διαφ.



Γύρισε σήμερα από Άγιο Δομίνικο το νεαρό μοντέλο Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου μετά από πρόβλημα υγείας που την οδήγησε στην οικειοθελή αποχώρηση.

Στην Ελλάδα επέστρεψε πριν μερικές ώρες η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου έπειτα από αρκετούς μήνες απουσίας λόγω της συμμετοχής της στο Survivor.

Δίνοντας προτεραιότητα στην υγεία της, η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου αποφάσισε να αποχωρήσει οικειοθελώς από το ριάλιτι επιβίωσης και να επιστρέψει στη χώρα μας και τα αγαπημένα της πρόσωπα που τόσο της είχαν λείψει.

Μιλώντας το πρωί της Τρίτης στο Happy Day, η καλή της φίλη Μαρία Καλάβρια ανέφερε πως μαζί με την υπόλοιπη παρέα της αλλά και τον σύντροφό της Κώστα Πηλαδάκη της έχουν ετοιμάσει μια μεγάλη έκπληξη.

Η έκπληξη αυτή δεν είναι άλλη από το μεγάλο πάρτι που της ετοίμασαν στο σπίτι όπου μένει με τον αγαπημένο της. Όπως θα δεις μάίστα και μέσα από τα story που ανέβηκαν στο Instagram, ο Κώστας Πηλαδάκης την υποδέχτηκε με μια μεγάλη αγκαλιά και ένα τρυφερό φιλί.

Δείτε φωτογραφίες και βίντεο από το ξεχωριστό πάρτι
Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου


Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου: Το πρόβλημα υγείας

Στην εκπομπή Happy Day βρέθηκε σήμερα η Μαρία Καλάβρια όπου και αναφέρθηκε στην άφιξη της φίλης της από τον Άγιο Δομίνικο. Η Καλάβρια επεσήμανε ότι ο λόγος που η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου έφυγε από το παιχνίδι ήταν το σοβαρό πρόβλημα υγείας που την ταλαιπωρεί εδώ και χρόνια.

«Έχει ένα θέμα με το έντερό της, για το οποίο ήταν πολύ δύσκολο, εκεί που βρισκόταν, να κάνει τις κατάλληλες εξετάσεις. Αυτό της το προκάλεσε η καρύδα που έτρωγε. Η καρύδα της «ξύπνησε» το πρόβλημα που είχε, έχει σπαστική κολίτιδα που είναι ό,τι χειρότερο. Της δημιουργήθηκε τεράστιο πρόβλημα και γι’ αυτό τον λόγο μπαινόβγαινε στο νοσοκομείο. Είναι μία ειδική εξέταση που έκανε γι’ αυτό το πράγμα, που εκεί δε μπορούσα να την κάνουν» δήλωσε χαρακτηριστικά για τη Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου.

Έφυγε για το πρόβλημα με το στομάχι της

«Σίγουρα της λείψαμε όλοι, και οι παρέες της, και ο σύντροφός της και η καθημερινότητά της. Νομίζω όμως ότι ο λόγος που έφυγε ήταν το πρόβλημα με το στομάχι της. Είχε πει ότι θα καθίσει όσο μπορεί περισσότερο. Εγώ να σου πω την αλήθεια, δεν πίστευα ότι θα καθίσει τόσο πολύ. Δεν μίλησα εγώ μαζί της. Μίλησε ο σύντροφός της, Κώστας Πηλαδάκης. Έρχεται σήμερα» πρόσθεσε στη συνέχεια η Μαρία Καλάβρια και αποκάλυψε ότι της ετοιμάζουν μία έκπληξη.

Αναφορικά με τον Κώστα Πηλαδάκη, η Μαρία Καλάβρια σημείωσε πως «έκανε ένα μεγάλο βήμα να μιλήσει στην κάμερα όσο η Ναυσικά ήταν στο παιχνίδι. Ίσως της κάνει και άλλη μία. Εγώ δεν είπα τίποτα», με τη Σταματίνα Τσιμτσιλή και την παρέα της να υπονοούν την πρόταση γάμου. «Ο Κώστας είναι πρώτη φορά που είναι έτσι, δηλαδή είναι η πρώτη φορά που τον βλέπουμε τόσο πολύ ερωτευμένος με μία γυναίκα» κατέληξε η Μαρία Καλάβρια.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: