Η μικρή Βάλια από το "Καφέ της Χαράς" μεγάλωσε: Η τρυφερή ανάρτηση του Χάρη Ρώμα για τα γενέθλια της – Gossip

May 17, 2022

Η μικρή Βάλια, από το “Καφέ της Χαράς” μεγάλωσε και είναι πιο όμορφη από ποτέ μιας και πρόσφατα είχε τα γενέθλια της.


Διαφ.

Η κατά κόσμο Έφη Ρασσιά, που είναι και ανιψιά του Χάρης Ρώμας, δέχτηκε ένα πολύ τρυφερό μήνυμα από τον θείο της μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Με την ευκαιρία δείτε εδώ πως είναι σήμερα η "πριμαντόνα" Πηνελόπη από το "Καφέ της Χαράς".

Η "Βάλια" της πετυχημένης σειράς που έγραψε ιστορία στα τηλεοπτικά δρώμενα είναι κόρη της αδελφής του και της έχει μεγάλη αδυναμία. Η Έφη Ρασσιά είχε τα γενέθλιά της και ο θείος της πόσταρε φωτογραφία τους αγκαλιά και έγραψε: «Έχει γενέθλια αυτό το θεσπέσιο πλάσμα. Να την χαιρόμαστε όσοι την αγαπάμε!!!».

Στο παρελθόν μιλώντας για την ανιψιά του είχε δηλώσει: «Η ανιψιά μου τελείωσε μόλις την νομική και είμαι περήφανος για αυτό. Ακολουθεί μια παράλληλη πορεία. Όπως δηλαδή εγώ σπούδασα ιατρική και πήγαινα κρυφά στη δραματική σχολή. Δεν είναι πως εκείνη το έκανε κρυφά όσο σεμνά. Δεν γνώριζα δηλαδή πως το έκανε για τέσσερα χρόνια, ακόμα συνεχίζει να παρακολουθεί μαθήματα.

Την ενδιέφερε και την αφορούσε πολύ. Για το νέο κύκλο του Καφέ της Χαράς κάναμε δοκιμαστικά και είναι πάρα πολύ καλή. Εγώ ποντάρω σε αυτά τα παιδιά. Και στον Πάρη, την ανιψιά μου, την Έφη όπως και σε άλλα καινούργια στοιχεία που βάζουμε. Δεν θέλω να το παινευτώ ή μάλλον να το παρουσιάσω σαν μεγάλο γεγονός αλλά πραγματικά μου το έχουν ζητήσει πάνω από πέντε μεγάλες εκπομπές. Για μένα είναι συγκινητικό πως είναι η συνέχεια μου. Εφόσον δεν έκανα παιδί, αυτό είναι το παιδί μου».

Δείτε εδώ την ανάρτηση


Πηγή

Διαβάστε επίσης: