Πάτρα: Φωτογραφία-ντοκουμέντο από την εντατική διαψεύδει τους ισχυρισμούς της Πισπιρίγκου για την κεταμίνη

May 20, 2022

Πάτρα: Φωτογραφία-ντοκουμέντο από την εντατική διαψεύδει τους ισχυρισμούς της Πισπιρίγκου για την κεταμίνη


Διαφ.Στο μικροσκόπιο έχει μπει η υπόθεση της Πάτρας με τους ειδικούς και τους ερευνητές να καταρρίπτουν τα όσα έχει αναφέρει η Ρούλα Πισπιρίγκου.

Καταρρίπτονται σταδιακά οι ισχυρισμοί της 33χρονης κατηγορούμενης Ρούλας Πισπιρίγκου για την κεταμίνη. Παρόλο που υποστηρίζει ότι δεν γνώριζε την ουσία η οποία βρέθηκε στον οργανισμό της Τζωρτζίνας, φωτογραφία-ντοκουμέντο μέσα από την εντατική την διαψεύδει.

«Δεν τη γνώριζα μέχρι τώρα. Για την ουσία αυτή άκουσα για πρώτη φορά από την τηλεόραση. Εκείνη τη στιγμή που άκουσα για το εύρημα αυτό μπήκα στο διαδίκτυο για να μάθω τι ουσία είναι αυτή και παράλληλα μιλούσα με τον Μάνο στο μέσεντζερ και τον ενημέρωνα τι λέει η τηλεόραση. Δε πέρασαν 15 λεπτά και με συνέλαβαν. Για πρώτη φορά πιο ουσιαστική γνώση περί της ουσίας κεταμίνη έμαθα μετά τη σύλληψή μου, από τους δικηγόρους μου και από τους συγγενείς μου που από μόνοι τους το έψαξαν για να δουν τι είναι αυτή η ουσία» είχε υποστηρίξει στην ανακρίτρια.

Η εκπομπή T-live του Alpha παρουσίασε φωτογραφία μέσα από την εντατική, όπου δείχνει το κρεβάτι της 9χρονης και ακριβώς πάνω από το προσκέφαλό της υπάρχει κρεμασμένο ένα έγγραφο.
Πισπιρίγκου

Πρόκειται για το διάγραμμα δοσολογίας επειγόντων φαρμάκων για την 9χρονη Τζωρτζίνα. Ανάμεσα στις ουσίες που αναφέρονται σε αυτό είναι και η κεταμίνη. Πρόκειται για ένα έγγραφο το οποίο έβλεπε καθημερινά επί έναν μήνα η Ρούλα Πισπιρίγκου που κατηγορείται για τον θάνατο της κόρης της.

Όπως προκύπτει από την άρση του τηλεφωνικού της απορρήτου η 33χρονη αναζητούσε στο διαδίκτυο λεπτομέρειες για τις ουσίες που χορηγούνταν στην 9χρονη Τζωρτζίνα

Συνομιλία Μάνου Δασκαλάκη και Ρούλας Πισπιρίγκου στις 8 Απριλίου

Ρούλα: Τώρα έκανα καρδιογράφημα πάλι κι έφεραν κ ένα φάρμακο στο συρτάρι, μου είπαν για ώρα ανάγκης θα το γκουγκλάρω να δω τι είναι

Μάνος: Το γκούγκλαρες; Πως λέγεται; Αφού εγκεφαλικά βγήκε μια χαρά το παιδί κοίτα μην του δώσουν τίποτα, έτσι;

Ρούλα: Ναι τη γκούγκλαρα λέγεται (…) 5mg 02:38

Η Ρούλα Πισπιρίγκου, όπως προκύπτει από το διάλογο που είχε με τον εν διαστάσει σύζυγό της, αναζητούσε στο διαδίκτυο κάθε φάρμακο που οι γιατροί χορηγούσαν στην Τζωρτζίνα, ωστόσο μιλώντας σε τηλεοπτική εκπομπή είχε υποστηρίξει ότι για την ουσία κεταμίνη δεν γνώριζε το παραμικρό…


Πηγή

Διαβάστε επίσης: