Χαμογελάει από ψηλά η Ελένη Τοπαλούδη: Ομόφωνα ένοχοι οι δύο κατηγορούμενοι – Ξέσπασε σε κλάματα ο πατέρας της

May 20, 2022

Χαμογελάει από ψηλά η Ελένη Τοπαλούδη: Ομόφωνα ένοχοι οι δύο κατηγορούμενοι – Ξέσπασε σε κλάματα ο πατέρας της





Ελένη Τοπαλούδη: Σε ομόφωνη απόφαση για την ενοχή των δύο νεαρών κατηγορουμένων της υπόθεσης της άτυχης φοιτήτριας κατέληξε το Μικτό Ορκωτό Εφετείο της Αθήνας.

Στο άκουσμα της απόφασης, ο πατέρας της αδικοχαμένης Ελένης ξέσπασε σε κλάματα.

Σύμφωνα με το protothema.gr το δικαστήριο επί της ουσίας ακολούθησε την απόφαση του πρωτοβάθμιου δικαστηρίου, σύμφωνα με την οποία τόσο ο κατηγορούμενος αλβανικής καταγωγής όσο και ο Ροδίτης, καταδικάστηκαν για τα κακουργήματα της ανθρωποκτονίας από πρόθεση και του ομαδικού βιασμού σε βάρος της νεαρής φοιτήτριας το 2018 στη Ρόδο.

Μητέρα Ελένης Τοπαλούδη

Ελένη Τοπαλούδη: «Καταπέλτης» η εισαγγελέας στην αγόρευσή της

Να σημειωθεί ότι η εισαγγελέας της έδρας μεταξύ άλλων στην αγόρευσή της είχε αναφέρει: «Η ανθρωποκτονία τελέστηκε και από τους δυο κατηγορούμενους προκειμένου να σωπάσει η κοπέλα. Αν κάποιος δεν ήθελε, θα καλούσε σε βοήθεια. Όλες οι μετέπειτα ενέργειες τους αποδεικνύουν ότι έγιναν όλα από κοινού, με σχέδιο και με δόλο».

«Εάν η Ελένη είχε συναινέσει σε όλο αυτό το σκηνικό θα ήταν ακόμη ζωντανή, θα είχαν τελειώσει όλα ήρεμα και ωραία. Όταν είδαν ότι αντέδρασε, άσκησαν βία και την εξανάγκασαν σε συνουσία. Σε πλήρη νηφαλιότητα αποφάσισαν να την εξοντώσουν. Τη χτύπησαν, τη βασάνισαν, την έριξαν ζωντανή στη θάλασσα για να την εξαφανίσουν», είπε η εισαγγελέας.

Στο δικαστήριο βρέθηκαν η Μάγδα Φύσσα και ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Νίκος Βούτσης, ως ένδειξη συμπαράστασης στάσης στους γονείς της φοιτήτριας, αλλά και ο βουλευτής του ΜέΡΑ25 Κρίτων Αρσένης.

Μητέρα Ελένης Τοπαλούδη


Πηγή

Διαβάστε επίσης: