«Χρυσάφι» στα πόδια της: Αυτός ήταν ο πρώτος μισθός της Ελένης Μενεγάκη στο τηλεπαιχνίδι «Mega Banca» – Πού τον ξόδεψε – Gossip

May 20, 2022

Η Ελένη Μενεγάκη, δίνοντας το 1996 συνέντευξή στην εφημερίδα «Απογευματινή», είχε παραδεχτεί δημόσια τον πρώτο της μισθό από το τηλεπαιχνίδι Mega Banca στο πλευρό του Γιώργου Πολυχρονίου.


Διαφ.

Δείτε επίσης: Αυτό δεν το περιμέναμε για τη Λιλίκα Παντζοπούλου: Η δουλειά που κάνει η πεθερά της Ελένης Μενεγάκη

Μάλιστα, η δημοφιλής παρουσιάστρια δε δίστασε να αποκαλύψει και πού ξόδεψε την πρώτη της αμοιβή.

μενεγάκη Mega Banca

«Τα πρώτα μου χρήματα από τη 'Mega Μπάνκα' ήταν 1.000.000 δραχμές, τα οποία και έδωσα και πήρα ένα κόσμημα» είχε δηλώσει χαρακτηριστικά.

Για εκείνη την εποχή, ο συγκεκριμένος μισθός ήταν ένα πραγματικό «χρυσάφι»!

Κουμπάρα εξ ουρανού: Η Ελένη Μενεγάκη θα βαπτίσει το παιδί του Κουτσόπουλου και της Μιχαλοπούλου

Κουμπάρα για δεύτερη φορά θα γίνει η Ελένη Μενεγάκη, η οποία στο παρελθόν είχε παντρέψει τον Νίκο Κουρκούλη και την Κέλλυ Κελεκίδου.

Σύμφωνα με πληροφορίες του περιοδικού Ciao, η γνωστή παρουσιάστρια θα είναι κουμπάρα στο γάμο του Λεωνίδα Κουτσόπουλο και της Χρύσας Μιχαλοπούλου, οι οποίοι σύντομα θα γίνουν γονείς για πρώτη φορά.

Πριν από λίγες ημέρες και ενώ το νέο της εγκυμοσύνης άρχισε να μαθαίνεται στην εκπομπή της Ελένης άρχιζαν να σχολιάζουν την… επιδημία που έχει πέσει στο MasterChef, καθώς ο ένας μετά τον άλλον, οι διάσημοι τηλεοπτικοί σεφ γίνονται γονείς.

Κουτσόπουλος Μιχαλοπούλου

Η παρουσιάστρια δεν έκρυψε την έκπληξή της με τα ευχάριστα νέα και δήλωσε: «Καλά ρε παιδιά, μας έπιασαν στον ύπνο όλοι οι κριτές του MasterChef. Ξέραμε μόνο για τον Κοντιζά και ξαφνικά διαβάζουμε για τον Ιωαννίδη έγινε πατέρας. Δεν είχα καταλάβει τίποτα, δεν ήξερα καν ότι έχει σχέση. Να είναι ευτυχισμένοι και να χαίρονται το μωράκι τους. Ο άλλος κριτής πάλι; Ο Κουτσόπουλος; Ο θείος περιμένει μωρό;».

Το σχόλιο της Ελένης ήταν φυσικά χιουμοριστικό όταν χρησιμοποίησε τη λέξη «θείος» και η ίδια, μετά το τέλος της εκπομπής τηλεφώνησε στον Λεωνίδα Κουτσόπουλο για να τον συγχαρεί και να του εκφράσει τη χαρά της, ενώ ήθελε να μάθει και όλες τις λεπτομέρειες για τα σχέδια του ερωτευμένου ζευγαριού.

Η Ελένη Μενεγάκη θα γίνει νονά

Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος και η Ελένη Μενεγάκη συνομίλησαν για πολλή ώρα και η παρουσιάστρια είπε στο σεφ πόσο συμπαθητική βρίσκει τη σύντροφό του. Εκείνος από την πλευρά του, χάρηκε πολύ που του τηλεφώνησε και πάνω στην κουβέντα τής ζήτησε να γίνει κουμπάρα του, βαφτίζοντάς τους το παιδί.

Η Ελένη Μενεγάκη συμφώνησε αμέσως. Δεν είναι μόνο η συμπάθεια που τρέφει για το διάσημο σεφ και τη σύντροφό του, αλλά και το γεγονός ότι η ίδια, όπως είναι γνωστό, αγαπάει πάρα πολύ τα παιδιά.

Οι δύο τους συμφώνησαν να βρεθούν μέσα στις επόμενες μέρες για να κανονίσουν όλες τις λεπτομέρειες και τώρα η Ελένη Μενεγάκη προστέθηκε σε εκείνους που περιμένουν πώς και πώς να έρθει στον κόσμο το παιδί του σεφ και της ηθοποιού.Πηγή

Διαβάστε επίσης: