Eπιτέλoυς ένα ευχάριστο νέο: Ο Θύμιος Μπούγας ζει, ήταν στον Πειραιά, κρύβεται ακόμα από τους βασανιστές του

May 22, 2022

Eπιτέλoυς ένα ευχάριστο νέο: Ο Θύμιος Μπούγας ζει, ήταν στον Πειραιά, κρύβεται ακόμα από τους βασανιστές του


Διαφ.



Ο Θύμιος Μπουγάς, ο οποίος έπεσε θύμα μπούλινγκ πριν εξαφανιστεί, είναι ζωντανός και σύμφωνα με δύο σοβαρές μαρτυρίες, εθεάθη στον Πειραιά, ανέφερε ο πρόεδρος του Δ.Σ. της «Γραμμής Ζωής» και διοικητής της υπηρεσίας Silver Alert Γεράσιμος Κουρούκλης.

Όπως χαρακτηριστικά υπογράμμισε «ήταν προχθές το βράδυ στον ΗΣΑΠ. Ενεργοποιηθήκαμε αμέσως, σπεύσαμε όλοι μαζί γύρω από τον ΗΣΑΠ Πειραιώς αλλά δυστυχώς δεν καταφέραμε να τον βρούμε» και πρόσθεσε πως έχει γίνει τεράστια κινητοποίηση για να βρεθεί ο 39χρονος, τονίζοντας «90 συμπολίτες μας βρίσκονται στον Πειραιά και τον αναζητούν και το λιμενικό σώμα βρίσκεται σε επιφυλακή».

Ο Θύμιος Μπουγάς δέχτηκε μπούλινγκ και οι Αρχές στον Πύργο δεν τον προστάτεψαν

Ο Θύμιος Μπουγάς εξαφανίστηκε πριν 20 ημέρες περίπου από τον Πύργο, μετά το άγριο μπούλινγκ που δέχθηκε από ομάδα νεαρών και αφού οι Αρχές από τις οποίες ζήτησε βοήθεια δεν έκαναν κάτι.

«Ο Θύμιος είναι ένας τρομαγμένος άνθρωπος, αυτήν την στιγμή δεν γνωρίζει και θεωρεί ότι καταζητείται από την αστυνομία. Για κάποιους ήταν ανεπιθύμητος στην περιοχή εκείνη», υπογράμμισε ο Γεράσιμος Κουρούκλης και συμπλήρωσε «από την υπηρεσία μας ετοιμάζεται ήδη δικογραφία κατά παντός υπευθύνου. Θα ενάγουμε οποιονδήποτε μπορεί να εμπλέκεται σε αυτήν την ιστορία. Θα πάμε στην εισαγγελία του Αρείου Πάγου».


Πηγή

Διαβάστε επίσης: