«Θα μου πουν έχεις μπλε μαλλιά άρα είσαι γκέι»: Καταπέλτης ο γιος του Γιάννη Πάριου και της Σοφίας Αλιμπέρτη

May 22, 2022

«Θα μου πουν έχεις μπλε μαλλιά άρα είσαι γκέι»: Καταπέλτης ο γιος του Γιάννη Πάριου και της Σοφίας Αλιμπέρτη


Διαφ.Ο γιος του Γιάννη Πάριου, Νικόλας Βαρθακούρης γνωστός σε όλους με το καλλιτεχνικό όνομα Good Job Nicky έχει δημιουργήσει τις καλύτερες εντυπώσεις στο χώρο της μουσικής.

Ο καλλιτέχνης σε συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό Down Town, μίλησε για το πως είναι να έχει διάσημους γονείς, απαντώντας και στο ερώτημα αν λόγω αυτού δέχεται αρνητικά σχόλια στα πρώτα του βήματα.

Good Job Nicky

Good Job Nicky: Τι δηλώνει για εκείνους που του στέλνουν αρνητικά σχόλια

Ο ίδιος απαντά: «Πάντα θα υπάρχει ο άνθρωπος που θα καταδικάζει κάτι που δεν μπορεί να έχει. Έχω παρατηρήσει δυο-τρεις πιστούς haters που μου στέλνουν συνέχεια. Θα ήθελα να συζητήσω μαζί τους. Θα μου πούνε για παράδειγμα «δεν προσπάθησες για τίποτα, γιατί οι γονείς σου είναι πετυχημένοι άρα σε βοηθούν αυτοί’» ή θα μου πουν «έχεις μπλε μαλλιά, άρα είσαι gay». Είναι αστείο!

Οκ καταλαβαίνω ότι είναι εύκολο να δώσεις μια τέτοια εξήγηση σε κάτι που δεν μπορείς να καταλάβεις. Αλλά εγώ είμαι εδώ μόνος και ευτυχώς στον χώρο μου όλοι ξέρουν ότι δεν έχω πει ποτέ ”μπαμπά ή μαμά, βοήθεια”. Το κάνω από το μηδέν, μόνος μου. Εξάλλου, κάνω κάτι εντελώς άλλο από τον πατέρα μου. Και να ήθελε να με βοηθήσει δεν ξέρω αν θα μπορούσε. Αν φύγει αυτό το στίγμα ”ο γιος του μπαμπά”, θα είναι πολύ όμορφο να μιλώ για τους γονείς μου. Θα έπρεπε να έχω κάθε δικαίωμα να είμαι περήφανος για αυτούς».


Πηγή

Διαβάστε επίσης: