Ανατροπή στο θάνατο του 14χρονου Μάκη: Το ενδεχόμενο δυστυχήματος, η δοκιμασία αντοχής και το «μοιραίο λάθος»

May 23, 2022

Ανατροπή στο θάνατο του 14χρονου Μάκη: Το ενδεχόμενο δυστυχήματος, η δοκιμασία αντοχής και το «μοιραίο λάθος»


Διαφ.Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες των αρχών προκειμένου να εξακριβωθούν οι συνθήκες κάτω από τις οποίες έχασε τη ζωή του ο 14χρονος μαθητής στα Σεπόλια.

Συγκεκριμένα σε ρεπορτάζ που μετέδωσε σήμερα το δελτίο ειδήσεων της ΕΡΤ φαίνεται πως στην υπόθεση «φως» θα ρίξουν οι διαδικτυακές αναζητήσεις, αλλά και τα μηνύματα του 14χρονου παιδιού,  καθώς και η κατάθεση που θα δώσει τις επόμενες ημέρες ο πιο στενός φίλος του άτυχου αγοριού.

Μέχρι στιγμής φαίνεται πως όλα τα ενδεχόμενα παραμένουν ανοιχτά, καθώς οι αρχές στρέφονται και στο ενδεχόμενο του δυστυχήματος που είχε ως αποτέλεσμα την μοιραία κατάληξη για το 14χρονο αγόρι, χωρίς ωστόσο να μπορεί ακόμη να αποκλειστεί το σενάριο της αυτοκτονίας.

Την ώρα που οι έρευνες δεν φαίνεται να επιβεβαιώνουν τις πληροφορίες που ήθελαν τον ανήλικο να δίνει τέλος στη ζωή του λόγω bullying, τα νεότερα στοιχεία θέλουν – σύμφωνα με ρεπορτάζ της ΕΡΤ – να είναι πιθανόν ο 14χρονος να συμμετείχε σε μία δοκιμασία – που δεν ήταν απαραίτητα κάποιο διαδικτυακό παιχνίδι πρόκλησης, αλλά μία δοκιμασία δύναμης ή αντοχής, κατά τη διάρκεια της οποίας έγινε το «μοιραίο λάθος».

Δείτε το βίντεο:


Πηγή

Διαβάστε επίσης: