Το απoκάλuψε 1η φορά: "Το «Λε Πα» δεν σημαίνει Λευτέρης Πανταζής. Τι καλύτερο έχει από μένα ο Αλέν Ντελόν;"

May 23, 2022

Το απoκάλuψε 1η φορά: "Το «Λε Πα» δεν σημαίνει Λευτέρης Πανταζής. Τι καλύτερο έχει από μένα ο Αλέν Ντελόν;"


Διαφ.



O Λευτέρης Πανταζής παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «Open Weekend», όπου και μίλησε για το ψευδώνυμο «Λε Πα» και τη διπλή σημασία του.

Ο γνωστός τραγουδιστής, ο οποίος σε λίγο καιρό θα συνοδεύσει την κόρη του, Κόνι Μεταξά στα σκαλιά της εκκλησίας, όπου και θα παντρευτεί τον αγαπημένο της,  αποκάλυψε στην κάμερα της εκπομπής την ιστορία πίσω από το ψευδώνυμό του.

Λευτέρης Πανταζής: Τι αποκάλυψε ο τραγουδιστής για το ψευδώνυμο «Λε Πα»

Ο ίδιος δήλωσε χαρακτηριστικά: «Ήμουν στην Ιταλία, είχα πάει για μια συναυλία και στο αεροδρόμιο της Ιταλίας βλέπω ξαφνικά σ’ ένα διαφημιστικό, άρωμα “Αλέν Ντελόν“. Τότε τρελάθηκα! Λέω “είναι καλύτερος αυτός; Θα βγάλω κι εγώ”. Και βγάλαμε κολόνια για τις γυναίκες. Όμως λεγόταν “Λευτέρης Πανταζής”. Μου είπε ένας φίλος μου διαφημιστής “κάτσε να σκεφτώ μήπως δώσουμε ένα άλλο όνομα”. Σκέφτεται, σκέφτεται και μου λέει “βρήκα ένα γαλλικό όνομα”», είπε αρχικά.

«Μου είπε ο φίλος το “Λε Πα” από τα αρχικά μου αλλά με γαλλική προφορά. Αν το βάλεις με “s” στα γαλλικά σημαίνει “το βήμα”. Κι έτσι γεννήθηκε το ψευδώνυμο», κατέληξε ο τραγουδιστής.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: