Φανή Σπυριδάκη: Αuτή είναι η νέα σύντροφος του Ντέμη Νικολαΐδη, η εμφάνιση στο Masterchef και τους Singles

May 24, 2022

Φανή Σπυριδάκη: Αuτή είναι η νέα σύντροφος του Ντέμη Νικολαΐδη, η εμφάνιση στο Masterchef και τους Singles


Διαφ.Για άλλη μία φορά έχει «αναστατώσει» την showbiz ο Ντέμης Νικολαΐδης μετά τις φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν με τη νέα συνοδό του, λίγο καιρό μετά τα δημοσιεύματα που έκαναν λόγο για σχέση του με την Κατερίνα Παναγοπούλου.

Όπως μετέφερε χθες και ο Γρηγόρης Μπάκας από το «Πρωινό» ο πρώην ποδοσφαιριστής και η δημοσιογράφος χώρισαν πριν από λίγες ημέρες.  Η όμορφη παρουσία που βρισκόταν μαζί με τον Ντέμη Νικολαΐδη στο Πέραμα για φαγητό ήταν η Φανή Σπυριδάκη.

Φανή Σπυριδάκη

Ντέμης Νικολαΐδης: Ποια είναι η νέα σύντροφός του

Όπως μετέδωσε το πρωί της Τρίτης η εκπομπή «Ηappy Day» η Φανή Σπυριδάκη πρόκειται για πολύ γνωστή κυρία στον καλλιτεχνικό και επιχειρηματικό χώρο. Είναι συνιδιοκτήτρια πολύ γνωστού καταστήματος εστίασης στο κέντρο της Αθήνας. Η ίδια έχει σπουδάσει στην Σορβόλη θέατρο και επικοινωνία αλλά και στο σύγχρονο θέατρο Αθηνών υποκριτική. Την Φανή Σπυριδάκη έχουμε δει και στην τηλεόραση καθώς έχει περάσει από τους Singles, ενώ το ’18 συμμετείχε σε ένα επεισόδιο του MasterChef.

Η ίδια έχει ασχοληθεί και με τον χώρο της πολιτικής καθώς το 2014 κατέβηκε ως υποψήφια βουλευτής για το ποτάμι του Σταύρου Θεοδωράκη.

Δείτε φωτογραφίες της Φανής Σπυριδάκη:


Πηγή

Διαβάστε επίσης: