Είχαν χωρίσει χρόνια πριν: Το πρώτο «σημάδι» διαζυγίου Μενεγάκη – Λάτσιου, που τότε δεν το κατάλαβε κανείς

May 24, 2022

Είχαν χωρίσει χρόνια πριν: Το πρώτο «σημάδι» διαζυγίου Μενεγάκη – Λάτσιου, που τότε δεν το κατάλαβε κανείς


Διαφ.Ελένη Μενεγάκη και Γιάννης Λάτσιος ήταν ένα από τα πιο λαμπερά και αγαπημένα ζευγάρια της ελληνικής σόουμπίζ, γι’ αυτό ο χωρισμός του έπεσε σαν κεραυνός εν αιθρία.

Η σχέση τους ξεκίνησε όταν ήταν ακόμη μαζί στον «Πρωινό Καφέ», όπου μέσα από τη συνεργασία τους, αναπτύχθηκε ο έρωτας, ο οποίος προβλήθηκε όσο ελάχιστοι και η δημιουργία μία πανέμορφης οικογένειας, με την απόκτηση των τριών παιδιών τους.

Ελένη Μενεγάκη και Γιάννης Λάτσιος έζησαν έναν δυνατό έρωτα

Ο γάμος τους στην Κηφισιά, το 2001, ήταν το κοινωνικό γεγονός της χρονιάς. Η Ελένη Μενεγάκη έμοιαζε με πριγκίπισσα μέσα στο υπέροχο νυφικό της, ενώ κουμπάροι ήταν η Νατάσα Θεοδωρίδου, με την οποία η παρουσιάστρια διατηρεί ακόμη άριστες σχέσεις και ο τότε σύζυγός της Ανδρέας Φουστάνος.

Έναν χρόνο αργότερα, το 2002, ήρθε στη ζωή το πρώτο παιδί τους, ο Αγγελος-Ιωάννης, το 2005 γεννήθηκε η κόρη τους Λάουρα και μετακόμισαν στο καινούργιο σπίτι τους στα Μελίσσια και στις 28 Ιανουαρίου του 2008, γεννήθηκε η Βαλέρια.

Το πρώτο «σημάδι» του διαζυγίου Ελένης Μενεγάκη και Άγγελου Λάτσιου

Όταν ο Γιάννης Λάτσιος αποχώρησε από τον ANT1 και πήγε στον ALPHA, η παρουσιάστρια τον ακολούθησε και ανέλαβε την πρωινή ζώνη του καναλιού της Κάντζας.

Όταν όμως ο Γιάννης Λάτσιος επέστρεψε στο Μαρούσι, πολλοί ήταν εκείνοι που στοιχημάτιζαν ότι θα τον ακολουθούσε και η Ελένη Μενεγάκη, όμως, διαψεύστηκαν.

Το καλοκαίρι του 2009, άρχισαν να φαίνονται τα πρώτα σύννεφα στη σχέση τους και παρά το γεγονός ότι προσπάθησαν να σώσουν το γάμο τους, ήρθε ο χωρισμός.

Το ζευγάρι είχε εξομολογηθεί σε δικούς τους ανθρώπους πως θα γνωστοποιήσουν οι ίδιοι το διαζύγιό τους μόλις είναι έτοιμοι.

Και αφού ο χωρισμός τους δεν μπορούσε πια να μείνει κρυφός, πήραν την απόφαση της δημόσιας ανακοίνωσης και πλέον προσπαθούν να διατηρούν καλές σχέσεις, για χάρη των παιδιών τους.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: