Θpήνος για το Νεκτάριο: Νεκρός 34χρονος πατέρας 2 παιδιών, σπαράζουν τα λόγια της μητέρας του

May 24, 2022

Θpήνος για το Νεκτάριο: Νεκρός 34χρονος πατέρας 2 παιδιών, σπαράζουν τα λόγια της μητέρας του


Διαφ.Ο 34χρονος πατέρας δύο παιδιών, ο Νεκτάριος Παπανικολάου, βρήκε τραγικό θάνατο σε τροχαίο δυστύχημα στο Σίδνεϋ, στις 16 Απριλίου 2022, βυθίζοντας στο πένθος την οικογένειά του.

Ειδικότερα, ο ομογενής ενεπλάκη στο τροχαίο δυστύχημα, φεύγοντας με τη μηχανή του από τη δουλειά.

Όπως υπογράμμισαν οι γονείς του, μιλώντας στον Νέο Κόσμο, «είναι δύσκολο να συνειδητοποιήσουμε το γεγονός ότι ο γιος μας έχει φύγει. Είμαστε συντετριμμένοι, σοκαρισμένοι. Δεν υπάρχουν λόγια για να περιγράψουμε τη σύγχυση».

Η μητέρα του Νεκτάριου, Γιώτα, μετανάστευσε από την Κύπρο στην Αυστραλία, ενώ ο πατέρας του, Γιώργος, γεννήθηκε εκεί, αλλά έχει καταγωγή από τη Ρόδο.

Ο 34χρονος πατέρας ήταν το μεγαλύτερο παιδί της οικογένειας Παπανικολάου, ο οποίος αφού τελείωσε τις σπουδές του, ακολούθησε το επάγγελμα του παππού και του πατέρα του και έπιασε δουλειά ως κρεοπώλης στην επιχείρηση της οικογένειας.

Πηγή χαράς και αισιοδοξίας ο 34χρονος πατέρας

Και συμπληρώνουν οι γονείς του «στα 34 του, ο γιος μας ήταν πηγή χαράς και ήξερε πώς να κάνει τους ανθρώπους να χαμογελούν. Όταν ο θάνατος του ανακοινώθηκε στην κοινότητά μας, εκατοντάδες άνθρωποι είχαν να πουν μια διαφορετική ιστορία ο καθένας για τον Νεκτάριο. Τον χαρακτήριζαν ως τον άνθρωπο με το μεγαλύτερο χαμόγελο, έλεγε τα καλύτερα ανέκδοτα, ενώ είχε την πιο όμορφη ψυχή που φώτιζε τον χώρο με θετική ενέργεια. Ήταν με όλη τη σημασία της λέξης «άνθρωπος», ο οποίος αγαπούσε να βρίσκεται ανάμεσα σε κόσμο και που ένιωθε ζωντανός όταν μιλούσε με τους άλλους, άκουγε τις ιστορίες τους και γελούσε».

Μάλιστα, αποκάλυψαν ότι παραλίγο να χάσουν το πρωτότοκό τους παιδί πριν πολλά χρόνια, όταν στην ηλικία των δύο έπεσε από το μπαλκόνι στο γρασίδι την ώρα που έπαιζε με τον ξάδερφό του.

Όπως επεσήμανε η μητέρα του «τη μια στιγμή ήταν εκεί και ξαφνικά εξαφανίστηκε. Τότε σπεύσαμε κάτω, περιμένοντας το χειρότερο για τον μικρό μας Νεκτάριο. Τελικά τον βρήκαμε σώο και αβλαβή, χωρίς να έχει ούτε γρατσουνιά. Τώρα αναρωτιέμαι εάν ο Θεός ήθελε να τον πάρει τότε, αλλά αποφάσισε να τον αφήσει να ζήσει λίγο περισσότερα για να μοιράσει χαρά και χαμόγελα στους ανθρώπους».

Ο 34χρονος πατέρας ήταν παντρεμένος με την Krissy και μαζί είχαν δύο παιδιά, εκ των οποίων η κόρη του στο παρελθόν νοσηλεύτηκε και  χειρουργήθηκε.

Οι συγγενείς και οι φίλοι του τώρα προσπαθούν να συγκεντρώσουν χρήματα, προκειμένου να στηρίξουν την οικογένεια μέσω μιας σελίδας go fund me.

Ομογενής 34χρονος πατέρας βρήκε τραγικό θάνατο

Διαβάστε επίσης: