«Άνδρας με κουκούλα τον άρπαξε από το σπίτι του»: Αγωνία για την εξαφάνιση του 6χρονου στην Κηφισιά

May 25, 2022

«Άνδρας με κουκούλα τον άρπαξε από το σπίτι του»: Αγωνία για την εξαφάνιση του 6χρονου στην Κηφισιά


Διαφ.«Συναγερμός» έχει σημάνει στις αρχές καθώς το βράδυ της Τρίτης, άγνωστος άνδρας φορώντας κουκούλα άρπαξε 6χρονο παιδί από το σπίτι του στην Κηφισιά και εκ τότε αναζητείται.

Αυτά ανέφερε μεταξύ άλλων το πρωί της Τετάρτης ο δικηγόρος της οικογένειας που μίλησε στο OPEN. Χθες το βράδυ σήμανε το Αmber Alert για την εξαφάνιση του μικρού αγοριού. Πρόκειται για τον 6χρονο Ράινερ Τζέισον Πέντερσεν με την ανακοίνωση να κάνει λόγο για αρπαγή.

Κηφισιά: Τι ανέφερε ο δικηγόρος της οικογένειας

Τον μικρό Ράινερ εκείνη την ώρα κρατούσε η γιαγιά του και όπως είπε ο δικηγόρος, το παιδάκι κάποια στιγμή άκουσε θόρυβο στην πόρτα και νόμιζε ότι ήταν η μητέρα του.

Το μικρό παιδί άνοιξε την πόρτα και ο άντρας το άρπαξε και εξαφανίστηκε. Ο δικηγόρος αποκάλυψε πως υπήρχε αντιπαράθεση με τον πατέρα του παιδιού, χωρίς βέβαια να αποκλείει κανένα ενδεχόμενο. Σημειώνεται πως ο πατέρας είναι Νορβηγός.

Ο ίδιος αποκάλυψε πως υπάρχει κίνδυνος το παιδί να βγει παράνομα από τη χώρα. Σύμφωνα με μαρτυρίες ο άνδρας που άρπαξε το παιδί είναι λίγο πάνω από το κανονικό βάρος με ύψος έως 1,80 μ.

Η ανακοίνωση του Χαμόγελου του Παιδιού: «Στις 24/05/22, βραδινές ώρες εξαφανίστηκε από την Κηφισιά, ο Πέντερσεν (επ.) Ράινερ Τζέισον (ον.) 6 ετών.

Το «Χαμόγελο του Παιδιού» ενημερώθηκε για την εξαφάνιση του ανήλικου Πέντερσεν (επ.) Ράινερ Τζέισον (ον.), στις 24/05/22 και προχώρησε στην ενεργοποίηση του μηχανισμού AMBER ALERT HELLAS. Ο Πέντερσεν (επ.) Ράινερ Τζέισον (ον.) έχει κόκκινα μαλλιά, καστανά μάτια, ύψος 1.10 και βάρος 15 κιλά. Την ημέρα που εξαφανίστηκε φορούσε μπλε παντελόνι φόρμας, άσπρη κοντομάνικη μπλούζα και γκρι κάλτσες. Έχει φακίδες στο πρόσωπο.

Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλείται να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με «Το Χαμόγελο του Παιδιού» όλο το 24ωρο, στην «Ευρωπαϊκή Γραμμή για τις Εξαφανίσεις», σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας αλλά και μέσω της εφαρμογής MissingAlertapp οπού υπάρχει ζωντανή ενημέρωση για την εξαφάνιση.

Εθνικό Κέντρο για τις Εξαφανίσεις και τα Παιδιά Θύματα Εκμετάλλευσης “Ευρωπαϊκή Γραμμή για τις Εξαφανίσεις 116000″».

Κηφισιά αρπαγή


Πηγή

Διαβάστε επίσης: