Κάτια Ταραμπάνκο: Οι πολυσυζητημένες σχέσεις, τα μονόπετρα, οι ξαφνικοί χωρισμοί και οι κατηγορίες για απιστία

May 25, 2022

Κάτια Ταραμπάνκο: Οι πολυσυζητημένες σχέσεις, τα μονόπετρα, οι ξαφνικοί χωρισμοί και οι κατηγορίες για απιστία





Η Κάτια Ταραμπάνκο από τον τελικό του GNTM απασχολεί την επικαιρότητα με την προσωπική της ζωή, ενώ η ίδια δεν διστάζει να μιλήσει δημόσια για τις σχέσεις της σε συνεντεύξεις.

Ωστόσο ας ξεκινήσουμε από την πρόσφατη είδηση που «έσκασε» συγκεκριμένα το πρωί της Τρίτης και έγινε γνωστό πως η Κάτια Ταραμπάνκο χώρισε από τον σύντροφό της. Την είδηση έκανε γνωστή ο ίδιος ο tattoo artist, ο οποίος μάλιστα, έκανε δηλώσεις στην εφημερίδα Espresso, αποκαλύπτοντας πως το γνωστό μοντέλο και πρώην παίκτρια του Survivor έχει παράλληλη σχέση!

«Πλέον δε μου κάνει εντύπωση για τη συγκεκριμένη κοπέλα. Έχει το ίδιο μοτίβο με τους ερωτικούς της συντρόφους. Εξάλλου το είπε και η ίδια σε πρόσφατη συνέντευξή της ότι ήρθε με τον τότε σύντροφό της και (μετέπειτα πρώην) για να κάνει εκείνος tattoo και έτσι με γνώρισε. Κάτι αντίστοιχο έγινε και με μένα τώρα», είπε χαρακτηριστικά ο Θοδωρής Κωνσταντόπουλος.

Το πρώην ζευγάρι ξεκίνησε την σχέση του λίγο πριν αναχωρήσει το μοντέλο για τον Άγιο Δομίνικο, ενώ έγινε γνωστή η σχέση τους κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού που η Κάτια βρισκόταν στο Survivor και μέσα από τα έπαθλα επικοινωνίας είδαμε μήνυμά του.

«Αυτός παιδιά, είναι ο σύντροφός μου, ο άνθρωπός μου, είναι ο άνθρωπος που δεν βγήκε ποτέ προς τα έξω να δηλώσει πως είναι μαζί μου γιατί όλοι οι προηγούμενοι το είχαν εκμεταλλευτεί. Είναι ο βράχος μου, είμαι ο βράχος του» είχε δηλώσει η ίδια.

Μετά την αποχώρησή της από το παιχνίδι η ίδια είχε μιλήσει για τον πρώην σύντροφό της, αποκαλύπτοντας: «Ο σύντροφός μου δουλεύει στην Ελβετία, τη Γερμανία, Εδιμβούργο, Ντουμπάι, φεύγει και Αμερική… Είναι tattoo artist και κάνει guest. Τώρα είναι Ελλάδα… Γνωριστήκαμε όταν πήγαμε να κάνει ο πρώην μου τατουάζ σε εκείνον. Πήγε ένα φλερτ που είχα να κάνει ένας φίλος του τατουάζ, εγώ έτυχε να περνάω μετά από ένα μάθημα που είχα και εκεί τον είδα. Είδα έναν άνθρωπο που με κρατάει μέχρι και σήμερα ήρεμη. Η επικοινωνία κάνει καλό στις σχέσεις. Βοηθάει και η απόσταση γιατί λείπουμε ο ένας στον άλλον, Το σημαντικότερο όμως είναι το ότι δε με πιέζει στη δουλειά».

«Στο παρελθόν είχα δεχτεί πολλή πίεση. Έμπαινα μέσα στο στούντιο φωτογράφησης με ανοιχτή την κάμερα του κινητού μου. Σιγά σιγά άρχισα να κόβω τέτοια περιστατικά. Και έτσι βρέθηκε ο Θοδωρής που με βγάζει και φωτογραφίες και μου λέει “αυτή θα βάλεις που φαίνεται πιο ωραίος και ο πωπός”… Πέρασε πολύς καιρός μέχρι να πατήσω πόδι και να αρχίσω να λέω στους άλλους ότι “αυτή είναι η δουλειά μου”. Όσο δυναμική με βλέπετε στη δουλειά μου, άλλο τόσο ευαίσθητη είμαι.

Ευελπιστώ ότι η ζωή μου θα συνεχιστεί με τον Θοδωρή. Δε θα πω μεγάλες κουβέντες όμως. Για παιδί δεν είμαι έτοιμη, σίγουρα όχι. Προτιμώ να βοηθήσω τα ζωάκια για την ώρα. Το μονόπετρο αυτό ήταν της μαμάς του Θοδωρή και μου το χάρισε. Ήταν μια κίνηση αποδοχής στην οικογένεια. Φλώρα λένε τη μαμά του».

Κάτια Ταραμπάνκο: Η σχέση της με τον Κωνσταντίνο Χωρινό

Λίγους μήνες πριν τη γνωριμία της Κάτιας με τον Θοδωρή, το νεαρό μοντέλο ήταν σε σχέση με τον Κωνσταντίνο Χωρινό. Η είδηση είχε γίνει γνωστή μέσα από την εκπομπή «Ευτυχείτε!» όπου προβλήθηκαν πλάνα της νικήτριας του GNTM 2 από βραδινή έξοδο σε κινηματογράφο δίπλα στο Ζάππειο, μαζί με τον σύντροφό της.

Η Κάτια Ταραμπάνκο και ο γνωστός επιχειρηματίας είχαν κάνει αρκετά γρήγορα το επόμενο βήμα στη σχέση τους, καθώς συγκατοικούσαν από τους πρώτους μήνες. Μέρα με τη μέρα μάλιστα, οι δυο τους ήταν πιο χαλαροί ενώ δεν δίσταζαν να εμφανιστούν και δημόσια.

«Δεν θέλω να δημοσιεύσω κάτι για τον σύντροφό μου στα social media. Θα ήθελα να το κρατήσω μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Μου μοιάζει πολύ σαν άνθρωπος. Είναι δραστήριος φουλ και έχει χαμογελάρα», είχε δηλώσει η ίδια στο Πρωινό.

Κατά τη διάρκεια της σχέσης του η Κάτια Ταραμπάνκο είχε λάβει μέρος για πρώτη φορά στο Survivor, ωστόσο αποχώρησε αρκετά γρήγορα λόγω ενός προβλήματος υγείας. «Ελπίζω να γιορτάσω φέτος τον Άγιο Βαλεντίνο, γιατί για κάποιον λόγο κάθε φορά χωρίζω… Είμαι πάρα πολύ ερωτευμένη! Η σχέση μου πάει να κλείσει έναν χρόνο! Χάρηκε πολύ ο σύντροφός μου, μου έλεγε ότι είναι έτοιμος να κλείσει εισιτήριο για Άγιο Δομίνικο να έρθει να με βρει. Πιστεύω πως είναι και αυτός ερωτευμένος μαζί μου… Του έλειπα πάρα πολύ. Μιλούσε και με την παραγωγή για να δει πως είμαι. Τον λένε Κώστα… Είναι νωρίς ακόμα να σκεφτόμαστε το επόμενο βήμα. Συγκατοικούμε ήδη! Μόνο στην κουζίνα βάζω όρια, να μην μπαίνει…», είχε εξομολογηθεί σε συνέντευξή της στην εκπομπή Love It.

H Κάτια Ταραμπάνκο λίγους μήνες μετά την επιστροφή της από το Survivor όμως, αποφάσισε να τραβήξει χωριστούς δρόμους με τον Κωνσταντίνο Χωρινό, καθώς ήθελε να αφοσιωθεί στην καριέρα της.

Η κοινή συνέντευξη του μοντέλου με τον Γιώργο Λάγιο στον Αρναούτογλου

Μια ακόμη πολυσυζητημένη σχέση της Κάτιας Ταραμπάνκο ήταν αυτή με τον Γιώργο Λάγιο, λίγους μήνες μετά το τέλος του GNTM, όπου είχε αναδειχθεί μεγάλη νικήτρια μαζί με την Άννα Μαρία Ηλιάδου.

Το μοντέλο και ο συγγραφέας γρήγορα παραδέχτηκαν τη σχέση τους και από τότε δεν σταμάτησαν τις κοινές βραδινές εξόδους, ενώ είχαν παραχωρήσει ακόμη και κοινή τηλεοπτική συνέντευξη στον Γρηγόρη Αρναούτογλου.

Το πρώην ζευγάρι διατηρεί άψογες σχέσεις και η αιτία του χωρισμού τους ήταν το γεγονός πως η Κάτια έφυγε στο Λονδίνο για να κυνηγήσει μια καριέρα στον χώρο του modelling.

Φυσικά κανείς δεν μπορεί να ξεχάσει τον πρώην σύντροφό της, Γιάννη Χαλβατζή, ο οποίος… τόλμησε να κάνει πρόταση γάμου στην Κάτια, στον μεγάλο τελικό του GNTM.

Το πανέμορφο μοντέλο διατηρούσε σοβαρή σχέση με τον γοητευτικό επιχειρηματία με καταγωγή από την Χαλκίδα για αρκετά χρόνια, ωστόσο χώρισαν με το που βγήκε από το reality μόδας.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: