Ρούλα Πισπιρίγκου: Με… prive κομμώτρια στο κελί! «Αν βγει από την απομόνωση θα γίνει αρχηγός ομάδας» – «Βόμβες» συγγενού κρατούμενης για την 33χρονη (Video)

May 25, 2022

Νεκρά παιδιά στην Πάτρα: «Φως» στις συνθήκες όπου κρατείται η Ρούλα Πισπιρίγκου και κυρίως στη συμπεριφορά της απέναντι στις υπόλοιπες κρατούμενες Κορυδαλλού έριξε συγγενής γυναίκας που κρατείται στην ίδια φυλακή με την 33χρονη φερόμενη ως σύγχρονη «Μήδεια». Ενώ, «η ιατροδικαστής Χριστίνα Τσάκωνα θα μιλήσει για εγκληματική ενέργεια σε ότι αφορά τον θάνατο της Μαλένας» στην υπόθεση με τα τρία νεκρά παιδιά στην Πάτρα.



Όπως αποκάλυψε στην εκπομπή «Super Κατερίνα» η κατηγορούμενη για την ανθρωποκτονία της 9χρονης κόρης της, Τζωρτζίνας, «είναι μόνη της στην απομόνωση, αλλά μπορεί και βγαίνει, παίρνει τηλέφωνα, κάνει όλες τις δραστηριότητες που κάνουν μέσα στις φυλακές. Στον χώρο που βρίσκεται είναι στην απομόνωση. Ακόμα δεν έχει βγει και δεν έχει μοιραστεί τίποτα με τις υπόλοιπες».

Και συνέχισε: «Αν μπει σε ομάδα η Ρούλα θα γίνει αρχηγός, έχει ηγετική φυσιογνωμία, ο τρόπος ποιυ μολοάει, που συμπεριφέρεται, που παρακολουθεί, παρατηρεί. Είναι κοινωνική αλλά οχι παρεμβατική στις άλλες. Όταν την πλησιάζει κάποια και της πει ένα γεια αλλά με ένα πιο κλειστό ύφος αλλά φαίνεται ότι μπορεί να αναπτύξει σχέσεις. Η Ρούλα ξέρει ήδη από τον τρόπο που της συμπεριφέρονται οι σωφρονιστικοί μετά θα έχει δυσκολίες γιατί τώρα είναι στα πούπουλα, οι άλλες όμως αυτό δεν το ξεχνάνε».

Το ρεπορτάζ της εκπομπής παρουσίασε πρόσθετο, όμως, ρεπορτάζ για τα «κομφόρ» που απολαμβάνει στο κελί της η Ρούλα Πισπιρίγκου.

Πέραν από το καρτοτηλέφωνο και την τηλεόραση που έχει στη διάθεσή της, έχει κομμώτρια και μανικιουρίστα που την επισκέπτονται καθότι βρίσκεται σε απομόνωση. Έχει βιβλία μαζί της, ρομαντικές νουβέλες και αστυνομικά μυθιστορήματα».


Πηγή

Διαβάστε επίσης: