Σοβαρό τροχαίο για τον Γιώργο Σαμπάνη και την σύντροφό του Ιωάννα Σαρρή, σοκαpισμένοι και οι δύο

May 26, 2022

Σοβαρό τροχαίο για τον Γιώργο Σαμπάνη και την σύντροφό του Ιωάννα Σαρρή, σοκαpισμένοι και οι δύο


Διαφ.



Ο Γιώργος Σαμπάνης είχε τροχαίο ατύχημα, στην περιοχή του Αλίμου, τα ξημερώματα της Πέμπτης, μαζί με τη σύντροφό του Ιωάννα Σαρρή.

Ειδικότερα, περίπου στις 6 το πρωί, η πολυτελής μαύρη Mercedes που οδηγούσε ο τραγουδιστής, στην οδό Αεροπορίας, προσέκρουσε με ταχύτητα σε ένα γκρι Toyota Yaris, στο οποίο επέβαιναν δύο νεαρές κοπέλες και έβγαινε από το 24ωρο Mac Donalds, που υπάρχει σε εκείνο το σημείο.

Λίγα λεπτά μετά το τροχαίο ατύχημα, έσπευσαν ένα αστυνομικό όχημα και ένα ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, διότι το πρόσωπο της συνοδηγού του Yaris είχε γεμίσει αίματα και διακομίσθηκε στο Κρατικό Νικαίας που εφημέρευε.

Σε κατάσταση σοκ ο Γιώργος Σαμπάνης

Όπως αναφέρουν οι αυτόπτες μάρτυρες, τα πρώτα λεπτά ο Γιώργος Σαμπάνης βρισκόταν σε κατάσταση σοκ και δεν πλησίασε καθόλου τις δυο κοπέλες, ενώ σοκαρισμένη ήταν από την πλευρά της και η σύντροφός του, Ιωάννα Σαρρή.

Μεγάλες ζημιές υπέστη το πολυτελές αυτοκίνητο του Γιώργου Σαμπάνη

Ευτυχώς, το ζευγάρι δεν τραυματίστηκε καθόλου, ενώ οι δυο κοπέλες χρειάστηκε να σπάσουν το τζάμι του Yaris για να απεγκλωβιστούν από το όχημά τους, το οποίο καταστράφηκε ολοσχερώς, όπως μεγάλη ζημιά έχει υποστεί και το αυτοκίνητο του τραγουδιστή.

Γιώργος Σαμπάνης τροχαίο ατύχημα


Πηγή

Διαβάστε επίσης: