Ξημέρωσε η πιο δύσκολη Παρασκευή για την Ελένη Μενεγάκη, της είπαν τα δυσάρεστα νέα νωρίς το πρωί

May 27, 2022

Ξημέρωσε η πιο δύσκολη Παρασκευή για την Ελένη Μενεγάκη, της είπαν τα δυσάρεστα νέα νωρίς το πρωί


Διαφ.Δυσάρεστα είναι τα νέα για την Ελένη Μενεγάκη, καθώς τα νούμερα τηλεθέασης που σημείωσε χθες δεν ήταν καθόλου ικανοποιητικά, ειδικά σε σχέση με αυτά που σημειώνει συνήθως η εκπομπής της, «Ελένη».

Η παρουσιάστρια βρίσκεται πολλά χρόνια μπροστά από τα φώτα της δημοσιότητας και μπαίνει στα σπίτια των τηλεθεατών καθημερινά με την εκπομπή της. Ξέρει πως να συμπεριφέρεται μπροστά στον φακό γι’ αυτό και τα κανάλια σκοτώνονται κάθε σεζόν για το ποιος θα την έχει στο πλευρό του.

Φέτος η τύχη ήταν με το μέρος του Mega αφού ο σταθμός κατάφερε και «έκλεισε» την χρυσή παρουσιάστρια που φέρνει μαζί της ακριβούς χορηγούς και διαφημιστικές. Μπορεί τα ποσοστά τηλεθέασης της εκπομπής της να μην είναι ποτέ τόσο υψηλά αλλά αυτό δεν ενδιαφέρει κανέναν.

Ωστόσο, δεν θα μπορούσαμε να μην σχολιάσουμε το γεγονός πως εχθές, Πέμπτη 26/5, ήταν μια από τις χειρότερες ημέρες της Ελένης αφού τα μονοψήφια και μάλιστα τα χαμηλά μονοψήφια τους πήραν παραμάζωμα όλους.

Χαμηλές πτήσεις για την Ελένη

Το 4,2% στο δυναμικό κοινό είναι πολύ χαμηλό πως να το κάνουμε; Αλλά σίγουρα δεν φταίει η Ελένη ή η ομάδα της γι’ αυτό. Κάθε καλοκαίρι το ίδιο μοτίβο. Όσο ανεβαίνει η θερμοκρασία τόσο μεγαλύτερο ποσοστό του τηλεοπτικού κοινού απομακρύνεται από τους δέκτες και κάπως έτσι τα νούμερα κάνουν βουτιά.

Μεσημεριανή ζώνη

STAR: Αλήθειες με την Ζήνα 21,4
STAR: Shopping star 10
ALPHA: T-live 11,9
ANT1: Ρουκ Ζουκ 14,5
Mega: Ελένη 4,2
Mega: Live News 17,2
OPEN: Μέρα μεσημέρι με την Μάριον 6,8
ΣΚΑΙ: Love It 7,7
ΣΚΑΙ: Καλό Μεσημεράκι 7,8
ΕΡΤ: Στούντιο 4 3,3


Πηγή

Διαβάστε επίσης: