Μικρή Μαντλίν: 16 χρόνια μετά η αστυνομία έλυσε το μυστήριο της εξαφάνισης της – Κόσμος

May 27, 2022

Aπάντηση για την εξαφάνιση της 3χρονης Μαντίλ ΜακΚαν από το δωμάτιο ξενοδοχείου στην Πορτογαλία το 2007, αναζητά η κοινή γνώμη.


Διαφ.

Πλέον, γερμανοί εισαγγελείς δηλώνουν 100% βέβαιοι ότι πίσω από την εξαφάνιση της κρύβεται ο 44χρονος παιδόφιλος, που έχει καταδικαστεί και κρατείται σε υψηλής ασφαλείας φυλακή στην Γερμανία, Κρίστιαν Μπρίκνερ.

Σύμφωνα με τα διεθνή ΜΜΕ, είναι πλέον θέμα χρόνου είναι να ασκηθούν ποινικές διώξεις, ενώ οι ίδιοι εξηγούν ότι θέλουν να ενισχύσουν κι άλλο την υπόθεση με επιπρόσθετα στοιχεία.

Μικρή Μαντλίν: 16 χρόνια μετά η αστυνομία έλυσε το μυστήριο της εξαφάνισης της

Μεταξύ άλλων, τα στοιχεία που διαθέτουν οι αρχές είναι το στίγμα από το κινητό του που αποδεικνύει ότι το 2007 κινούταν στην περιοχή που εξαφανίστηκε το 3χρονο κοριτσάκι και επιπλέον έχει ηχογραφηθεί μια «εξομολόγηση» που έκανε σε έναν φίλο του, με σοκαριστικές λεπτομέρειες.

Ωστόσο, παραδέχονται οι εισαγγελείς ότι δεν υπάρχουν αρκετές αποδείξεις ότι είναι νεκρή η τρίχρονη αλλά ούτε και απόδειξη μέσω DNA.

Ο Μπρίκερ κατηγορείται και για άλλες επιθέσεις. Είχε επιτεθεί σε ένα 10χρονό κορίτσι ενώ, έχει δολοφονήσει και μια έφηβη στο Βέλγιο.

Από την πλευρά του πάντως, ο ίδιος και η νομική του ομάδα, υποστηρίζουν ότι δεν υπάρχουν επαρκή στοιχεία εις βάρος του.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: