Σίσσυ Χρηστίδου: Η αποκάλυψη του γιου της για τον Μαραντίνη – «Η μάσκα είπε ότι έχει βγει ραντεβού με τον μπαμπά»

May 28, 2022

Ένα αμήχανο αλλά ταυτόχρονα αστείο περιστατικό θέλησε να μοιραστεί το πρωί του Σαββάτου 28/5 η Σίσσυ Χρηστίδου μέσα από την εκπομπή της. Η παρουσιάστρια συγκεκριμένα αναφέρθηκε σε ένα συμβάν στα γυρίσματα του The Masked Singer (όπου μπήκε και μια νέα μάσκα).


Διαφ.

Ο γιος της πήγε στα γυρίσματα και όταν εκείνη πήγε να τον πάρει για να γυρίσουν στο σπίτι, εκείνος της αποκάλυψε ότι μία μάσκα έχει βγει ραντεβού με τον μπαμπά του, δηλαδή τον Θοδωρή Μαραντίνη.

VIRAL ΕΙΔΗΣΗ

Survivor trailer 29/5: «Δεν σου αξίζει ο τελικός Άρη» – “Πλακώνονται” Μαρτίκας και Σοϊλέδης

Το αστείο περιστατικό με τον γιο της Χρηστίδου και του Μαραντίνη

«Πάντως να ξέρετε ότι είναι πάρα πολύ αυστηρό το πρωτόκολλο γύρω από το The Masked Singer και γενικά δεν ξέρει κανείς ποιοι κρύβονται. Έχουν πάρα πολύ σοβαρές ρήτρες, είναι πολύ σοβαρά τα πράγματα.

Θα σας πω πολύ γρήγορα ένα σκηνικό. Πάει ο γιος μου ο Mike σε γυρίσματα, του λέω “πήγαινε και θα έρθω να σε πάρω σε μία νορμάλ ώρα γιατί έχεις σχολείο την άλλη μέρα”. Πάω, τον παίρνω μετά το επεισόδιο –που δεν έχει παίξει ακόμα και ελπίζω να μην το χαλάω- και μου λέει μέσα στο αμάξι “μαμά, δεν θέλω να το πω αλλά θα το πω. Ρώτησε ο Μουτσινάς κάτι και η μάσκα απάντησε ότι έχει βγει ραντεβού με τον μπαμπά”. Του απάντησα “ωραία, μπορεί να βγει ραντεβού ο μπαμπάς, δεν πειράζει… Και ας είναι και με μάσκα”», είπε γελώντας η Σίσσυ.

Η σχέση της Σίσσυς Χρηστίδου πριν τον Θοδωρή Μαραντίνη

Η προσωπική ζωή της Σίσσυς Χρηστίδου σηματοδοτήθηκε από τον γάμο της με τον Θοδωρή Μαραντίνη. Οι δυο τους απέκτησαν δύο υπέροχα παιδιά, ωστόσο ο γάμος τους τελείωσε το 2019, με το ζευγάρι να διατηρεί μέχρι και σήμερα άψογες σχέσεις (δείτε εδώ τι είπε ο Μαραντίνης για τον χωρισμό τους).

Πολύ πριν το ειδύλλιό της με τον γνωστό τραγουδιστή ωστόσο, η Σίσσυ Χρηστίδου είχε στη ζωή της μία άλλη σχέση με έναν ποδοσφαιριστή.

Η παρουσιάστρια συγκεκριμένα, υπήρξε το άλλο μισό του ποδοσφαιριστή Γιώργου Αλεξόπουλου για πέντε χρόνια. Όλοι τότε μιλούσαν για μια σχέση που θα κατέληγε σε γάμο μιας που οι δυο τους ήταν από τα πιο ταιριαστά ζευγάρια της showbiz.

Το «παραμύθι» τους όμως τελείωσε απότομα το 2007, με αφορμή ,όπως ακουγόταν, κάποιες hot εμφανίσεις της Σίσσυς στο πρωινό του Mega «Όμορφος κόσμος».


Πηγή

Διαβάστε επίσης: