Έβαλε κρυφή κάμερα στο σπίτι της κολλητής της γυναίκας του – Την έβλεπε να κάνει μπάνιο! – Viral

May 28, 2022

Κρυφή κάμερα έβαλε ένας άνδρας στην Κίνα στο σπίτι της κολλητής της γυναίκας του για να τη βλέπει να κάνει μπάνιο. Η Xiao Ni ανακάλυψε έντρομη τι συνέβαινε όταν βρήκε την κάμερα στο πάτωμα την ώρα που έκανε ντους. Επίσης, μια απίστευτη ιστορία έλαβε τόπο στην Ελλάδα, όπου επισκέπτες πήγαν σε τουαλέτα ταβέρνας και βρήκαν μια κρυφή κάμερα.


Διαφ.

Αμέσως, όπως αναφέρει η Daily Star, απευθύνθηκε στην αστυνομία και δήλωσε ότι είχε βρει μια κρυφή κάμερα στο μπάνιο του σπιτιού της. Ο κατηγορούμενος, που ταυτοποιήθηκε με το όνομα Σενγκ, φέρεται να ομολόγησε ότι έβαλε την κάμερα στο μπάνιο της κολλητής της γυναίκας του γιατί «έψαχνε κάτι να τον ενθουσιάσει».

Η Xiao Ni και η σύζυγός του Σενγκ, Xiao Jia ζούσαν αρκετά χρόνια μαζί μέχρι που το ζευγάρι παντρεύτηκε και η Ni μετακόμισε. Όταν η κοπέλα βρήκε την κάμερα στο μπάνιο του σπιτιού της, πήγε αμέσως στο σπίτι του φιλικού της ζευγαριού για να τους ρωτήσει αν ήξεραν τι είναι. Ο Σενγκ παρίστανε τον έκπληκτο και της εξήγησε ότι ήταν μια συσκευή παρακολούθησης.

Τελικά πλάνα από κάμερες ασφαλείας του κτιρίου όπου μένει η Ni έδειξαν ότι ο Σενγκ είχε μπει στο συγκρότημα λίγες ημέρες νωρίτερα.

Γονείς έβαλαν κρυφή κάμερα στο παιδικό δωμάτιο - Δεν πίστευαν στα μάτια τους, βλέποντας όσα είχε καταγράψει (Video)

Δεν πίστευαν στα μάτια τους οι γονείς δύο μικρών κοριτσιών,βλέποντας όσα είχε καταγράψει η κάμερα που είχαν τοποθετήσει στο δωμάτιό τους...

Το μεγαλύτερο από τα δύο κοριτσάκια φαίνεται πως ξύπνησε με άγριες διαθέσεις και θεώρησε ως παιχνίδι το κρέμασμα από το φωτιστικό της οροφής. Ενώ, μία μητέρα κρατούσε αγκαλιά την 6χρονη κορούλα της, αυτό που κατέγραψε η κάμερα ασφαλείας λίγα λεπτά μετά θα σας κάνει να "παγώσετε".

Η τύχη ήταν με το μέρος της μικρής η οποία από θαύμα δεν τραυματίστηκε, καθώς το φωτιστικό αποδείχτηκε αρκετά ανθεκτικό.

Δείτε στο παρακάτω βίντεο όσα κατέγραψε η κρυφή κάμερα:


Πηγή

Διαβάστε επίσης: