Ούτε Δίδυμος, ούτε Τοξότης: Το ζώδιο – πρωταθλητής στην απιστία θα στα "φορέσει" με την 1η ευκαιρία

May 29, 2022

Ούτε Δίδυμος, ούτε Τοξότης: Το ζώδιο – πρωταθλητής στην απιστία θα στα "φορέσει" με την 1η ευκαιρία


Διαφ.Το να διαλέξεις το σύντροφό σου με βάση το ζώδιο σίγουρα δεν αποτελεί μία ασφαλή επιλογή όχι όμως ότι μπορείς να αμελήσεις τα σημάδια.

Την απιστία πολλοί αγάπησαν, τον άπιστο… ουδείς. Όλοι το ξέρουν αυτό.

Έλα, όμως, που όσο και να φυλάγεσαι, όταν αποφασίσεις να γίνεις ζευγάρι με μερικά πολύ συγκεκριμένα ζώδια, την έχεις εξασφαλισμένη;

Μπορεί οι Τοξότες να θεωρούνται οι πιο άπιστοι άνδρες του ζωδιακού μαζί με τους Δίδυμους, αλλά σύμφωνα με τους αστρολόγους τη σημαία της απιστίας την κρατά άλλος. Πρόκειται για το ζώδιο που φημίζεται για την αναποφασιστικότητα του, τον αυθορμητισμό και… την ξεροκεφαλιά του, το οποίο παρά το γεγονός πως όταν θέλει γίνεται πολύ αγαπησιάρικο, δυστυχώς έχει την απιστία στο αίμα του.

Πάει κάπου το μυαλό σας;

Ο λόγος για τον «μάστερ του φλερτ» -δεν τα λέμε εμείς κορίτσια, είπαμε, οι αστρολόγοι – τον Ζυγό.

Ο άνδρας Ζυγός ενθουσιάζεται εύκολα, ερωτεύεται πολύ και αν αγαπήσει δεν λέει να ξεκολλήσει. Το πρόβλημα, όμως, εντοπίζεται στο πρώτο σκέλος της πρότασης. Στο «ενθουσιάζεται εύκολα».

Έτσι λοιπόν, ακόμα κι αν βρίσκεται σε σχέση και δηλώνει πολύ ερωτευμέvος με τη σύντροφό του, ως άρχοντας του φλερτ δεν θα διστάσει να φλερτάρει άλλη γυναίκα. Αν εκείνη δε, του αντισταθεί, το ζώδιο του Ζυγού ξεκινά το συνηθισμένο του «πρόγραμμα» μέχρι να καταφέρει αυτό που θέλει: Να την κατακτήσει.

Παράλληλα, επειδή έχει πάρει μάστερ στα ψέματα η επίσημη σύντροφός τους δύσκολα θα καταλάβει κάτι, καθώς ο Ζυγός θέλει και την πίτα ολόκληρη και τον σκύλο χορτάτο.

Ο Ζυγός γίνεται άπιστος γιατί απλά, δεν του πάει καρδιά να πει όχι σε κανέναν! Από την άλλη, τρελαίνεται να τον θέλουν, είναι λίγο νάρκισσος. Του δίνει και καταλαβαίνει, ό,τι και να λέει, και όσο κι αν υπόσχεται και στον εαυτό του πως δεν θα το ξανακάνει!


Πηγή

Διαβάστε επίσης: