Νεκρή μέσα σε «λίμνη αίματος» φορώντας μόνο το εσώpοuχο – Τραγωδία με 25χρονη στη Θεσσαλονίκη

May 30, 2022

Νεκρή μέσα σε «λίμνη αίματος» φορώντας μόνο το εσώpοuχο – Τραγωδία με 25χρονη στη Θεσσαλονίκη





Σοκ έχει προκληθεί στην Θεσσαλονίκη μετά την είδηση ότι μία 25χρονη φοιτήτρια έβαλε τέλος στη ζωή της πηδώντας από το μπαλκόνι της.

Νεκρή είναι μία 25χρονη κοπέλα, μετά από πτώση από μπαλκόνι διαμερίσματος 5ου ορόφου πολυκατοικίας, στην ανατολική Θεσσαλονίκη.

Το περιστατικό σημειώθηκε στην οδό Κοσμά Αιτωλού, κοντά στην παραλιακή Λεωφόρο Μεγάλου Αλεξάνδρου.

Η άτυχη κοπέλα δυστυχώς κατέληξε, σύμφωνα με πληροφορίες από το ΕΚΑΒ. Στο σημείο έσπευσε και ιατροδικαστής.

Δεν υπάρχουν προς το παρόν περισσότερες πληροφορίες για το ύψος και τις συνθήκες τις πτώσης. Η κοπέλα βρέθηκε στο κενό και κατέληξε στον ακάλυπτο χώρο της πολυκατοικίας.

Σύμφωνα με τα όσα ανέφερε αυτόπτης μάρτυρας στο GRTimes, η κοπέλα φορούσε το εσώρουχο και μία μαύρη μπλούζα και βρέθηκε σε μια λίμνη αίματος.

Στο σημείο έχουν σπεύσει σπεύδουν δυνάμεις της ΕΛ.ΑΣ. για την περιφρούρηση του χώρου και την έρευνα, καθώς και ασθενοφόρο, με διασώστες του ΕΚΑΒ. Επιπλέον, έσπευσε και ένα πυροσβεστικό όχημα.

Ανάστατοι είναι οι γείτονες οι οποίοι κάνουν λόγο για “ένα δυνατό θόρυβο” που ακούστηκε ξαφνικά στη γειτονιά και στη συνέχεια ήρθαν αντιμέτωποι με το αποτρόπαιο θέαμα. Έρευνα για το περιστατικό με την 25χρονη, διενεργεί το Α.Τ. της περιοχής.

Δείτε το σχετικό βίντεο


Πηγή

Διαβάστε επίσης: