Survivor spoiler 30/05: Αυτός είναι ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση!

May 30, 2022

Survivor spoiler: Το Survivor 5 οδηγείται, πια, προς το τέλος του μετά από μια νέα χρονιά, που μας κράτησε… κολλημένους στις οθόνες μας, με τους παίκτες του ριάλιτι επιβίωσης να φροντίζουν για αυτό, όχι βασικά για τις ικανότητές τους στο να μείνουν αλώβητοι στην παραλία έναντι όλων των σκληρών συνθηκών, που είχαν να αντιμετωπίσουν, μα με οτιδήποτε άλλο έχει σχέση με το παιχνίδι.


Διαφ.

Η ίντριγκα και, εν γένει, το στοιχείο του ριάλιτι, κυριάρχησαν για ακόμη μια φορά στο Survivor, το οποίο φυσικά είναι ένα διαφορετικό παιχνίδι από αυτό, που μας παρουσιάζεται. Από τη στιγμή, βέβαια, που σημειώνει τόσο μεγάλη επιτυχία μέσα στα χρόνια, δεν μπορείς να αλλάξεις μια τόσο επιτυχημένη συνταγή.

Σε κάθε περίπτωση, καταφέραμε πια να βρισκόμαστε μόλις στην τελική δεκάδα του ριάλιτι. Όλοι αυτοί οι παίκτες, που έφτασαν με το «σπαθί» τους σε αυτό το σημείο και είναι άξιοι θαυμασμού για το γεγονός, ότι άντεξαν, πρέπει να... δώσουν ένα τελευταίο σπριντ στο «μαραθώνιο» των άνω των έξι μηνών, που θα έχουν συνολικά βρεθεί στον Άγιο Δομίνικο, μέχρι τον τελικό του Γαλατσίου.

Survivor spoiler: Αυτός βγαίνει... στον τάκο μετά τη δεκάδα

Η νέα εβδομάδα, πάντως, μπήκε πάρα πολύ δυνατά με ένα μοναδικό έπαθλο, με τους παίκτες της μπλε ομάδας, μάλιστα, να απολαμβάνουν ένα ταξίδι ζωής στο Μεξικό, βιώνοντας εμπειρίες, που θα έχουν να θυμούνται για πάντα και θα διηγούνται σε φίλους και συγγενείς. Σήμερα (30/5), όμως, τα πράγματα είναι πιο δύσκολα, καθώς μιλάμε για ασυλία κι εκεί θα κριθεί το ποια ομάδα θα δει παίκτη της να κινδυνεύει, βγαίνοντας στον τάκο.

Ποιος, όμως, θα είναι αυτός; Σύμφωνα με τις πρώτες μας πληροφορίες, η μπλε ομάδα είναι αυτή που επικρατεί, κάτι που σημαίνει πως η κόκκινη ψηφίζει και ο Σπύρος Μαρτίκας είναι ο πρώτος στόχος.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: