Ματωμένη νύφη: Γυναίκα γίνεται viral την ημέρα του γάμου της – Ο λόγος θα σας ανατριχιάσει (video) – Viral

May 30, 2022

Μια νύφη στην Αυστραλία έγινε viral όταν μοιράστηκε ένα βίντεο από την ημέρα του γάμου της και του καθιερωμένου χορού με τον σύζυγό της.


Διαφ.

Το βίντεο της Μάνταλιν Γουάις στο TikTok από το Κουίνσλαντ με λεζάντα «υπάρχει πάντα κάτι που δεν πάει καλά στον γάμο σου, σωστά;» έχει συγκεντρώσει πάνω από 16 εκατομμύρια προβολές. Με την ευκαιρία, δείτε το συγκλονιστικό πρώτο ραντεβού γυναίκας που πήγε ντυμένη νύφη.

Το βίντεο αρχίζει με τους νεόνυμφους να χορεύουν και στη συνέχεια την πεθερά της να την τραβάει από την πίστα διότι έπρεπε να αντιμετωπίσει άμεσα μια κατάσταση. Στη συνέχεια του βίντεο φαίνεται μια εικόνα από το φόρεμα της νύφης το οποίο στο πίσω μέρος, στο σημείο του ποδιού της είχε γεμίσει με αίμα.

Το χρονικό του… αιματηρού περιστατικού

Λίγο αργότερα γίνεται η αποκάλυψη της αιτίας του αιματηρού περιστατικού. Πρόκειται για μια βδέλλα, η οποία είχε κολλήσει στο πόδι της νύφης.

Η Γουάις εξήγησε τι είχε συμβεί. Στο μέρος που παντρεύτηκε το ζευγάρι, μερικές μέρες πριν από τον γάμο είχε ρίξει πολλή βροχή. Όταν έβγαλαν τις φωτογραφίες, χρειάστηκε να περπατήσουν σε ένα γρασίδι με λάσπη και εκεί πιθανότατα η βδέλλα της κόλλησε στο πόδι.

«Η χοντρή βδέλλα είχε κολλήσει στο πόδι μου για περίπου τρεις ώρες. Όταν έπεσε από το πόδι μου στην πίστα άρχισε να βγαίνει πολύ αίμα. Βρισκόταν στο πόδι μου από την απογευματινή φωτογράφιση μέχρι τον πρώτο μας χορό», περιέγραψε η νύφη.

Ο γαμπρός δεν είχε πάρει χαμπάρι τι είχε συμβεί, αλλά δεν έφυγε καμία στιγμή από το πλευρό της.

Η Γουάις αρχικά πίστεψε ότι είχε περίοδο, ωστόσο την έπιασαν τα γέλια της είπαν ότι επρόκειτο για βδέλλα.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: