Survivor spoiler 31/05: Αλαλούμ στο συμβούλιο του Survivor 5 με τη Βρισηίδα! Της επιτέθηκαν και αποχώρησαν έξαλλοι Μαρτίκας και Ταλάντσεβ

May 31, 2022

Survivor spoiler: Τα πράγματα στο Survivor 5 διόλου δύσκολο είναι να ξεφύγουν, με κάθε στιγμή στην παραλία, στο στίβο μάχης ή στο συμβούλιο να είναι «εύφλεκτη», ικανή να προκαλέσει πανικό ανάμεσα στους παίκτες.


Διαφ.

Έχουν περάσει, άλλωστε, τόσοι μήνες από τότε που όλοι οι παίκτες, είτε μπήκαν στην αρχή είτε ήρθαν αργότερα, βρέθηκαν στη ζούγκλα του Άγιου Δομίνικου. Και για να επιβιώσεις σε αυτήν, πρέπει να κάνεις τα πάντα για να τα καταφέρεις, αν και ορισμένοι βγαίνουν πολλές φορές από τα όρια.

Η Βρισηίδα Ανδριώτου, για παράδειγμα, δεν έχει κάνει και λίγα τις τελευταίες μέρες. Με διαφορά πολύ λίγων ωρών την είδαμε να τσακώνεται με τον Σπύρο Μαρτίκα και να τον απειλεί, μιλώντας όμως παράλληλα για δικό του κακοποιητικό τρόπο συμπεριφοράς, καθώς και να χτυπά τον Γιώργο Ταλάντσεβ, προκαλώντας «θύελλα» αντιδράσεων για το γεγονός, ότι όλα αυτά πέρασαν χωρίς την αντίδραση της παραγωγής.

Survivor spoiler: Έξαλλοι για την ατιμωρησία της Βρισηίδας, έφυγαν από το συμβούλιο Μαρτίκας και Τάλα

Το ότι έχει μείνει ατιμώρητη, μάλιστα, έχει κάνει τους δύο συμπαίκτες της να γίνουν πυρ και μανία, καθώς το θεωρούν άδικο άλλοι παίκτες να τιμωρούνται και άλλοι όχι, απολαμβάνοντας την εύνοια της παραγωγής. Κι αυτό, φυσικά, δεν μπορούσαν οι δυο τους να μην το εκφράσουν και στο συμβούλιο του νησιού.

Με την κουβέντα να περνά στο υποτιθέμενο σπρώξιμο του Μαρτίκα στη Βρισηίδα, ο φαρμακοποιός αντέδρασε έντονα, αρνούμενος εκ νέου τα πάντα και τονίζοντας, ότι θα τους άκουγε όλη η Καραϊβική, αν όντως είχε συμβεί αυτό το περιστατικό. Κάπου εκεί η κουβέντα «άναψε» και ο ίδιος άρχισε να ουρλιάζει μαζί με τον Ταλάντσεβ, με αποτέλεσμα να επιτεθούν μαζί στη Βρισηίδα.

«Σταμάτα να λες ψέματα, σε έχει δει όλος ο κόσμος», της έλεγαν ομαδικά οι δυο τους και, κάπου εκεί, αποφάσισαν να φύγουν από το συμβούλιο, τονίζοντας πως θέλουν να δουν τη Βρισηίδα να τιμωρείται για τη συμπεριφορά της, όπως είχε γίνει και με τον Κστσαούνη. Με την ώρα να περνά και τον Στάθη Σχίζα να τους πλησιάζει για να τους ηρεμήσει, οι παίκτες τελικά γύρισαν, αλλά επεσήμαναν πως δεν πρόκειται να ξεχάσουν αυτή την ατιμωρησία.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: