Ανείπωτη θλίψη: Βρέθηκε νεκρός στο σπίτι του ο Γιώργος Μελισσινός, η ιστορική φωνή του Big Brother

May 31, 2022

Ανείπωτη θλίψη: Βρέθηκε νεκρός στο σπίτι του ο Γιώργος Μελισσινός, η ιστορική φωνή του Big Brother


Διαφ.Ο Γιώργος Μελισσινός, η ιστορική φωνή του Big Brother, βρέθηκε νεκρός, σήμερα, Τρίτη, βυθίζοντας στο πένθος τον ελληνικό κόσμο της ροκ μουσικής.

Πληροφορίες κάνουν λόγο ότι βρέθηκε νεκρός μέσα στο σπίτι του.

Ειδικότερα, ο ραδιοφωνικός παραγωγός, που έφυγε από τη ζωή έφυγε στα 67 του χρόνια, ξεκίνησε να παίζει κιθάρα με ένα σκουπόξυλο, σε ηλικία μόλις επτά χρονών και μέχρι τα έντεκά του κατάφερε να παίζει κανονικά.

Συμμετείχε σε αμέτρητα συγκροτήματα σε διάφορες χώρες του κόσμου, αλλά δεν κατάφερε να πάρει ένα Grammy ή ένα MTV Award.

Ραδιόφωνο έκανε για πρώτη φορά σε μια ταράτσα στην Ηλιούπολη, περίπου στα δεκατρία του, μαζί με έναν συνομήλικο.

Πολλά τα ταλέντα που διέθετε ο Γιώργος Μελισσινός

Αργότερα, επί σειρά ετών, έκανε εκπομπές σε διάφορους σταθμούς σε Φλωρεντία, Μιλάνο, Μόντε Κάρλο, Λονδίνο και σποραδικά σε κολεγιακούς σταθμούς σε Νέα Υόρκη, Χιούστον, Σαν Φρανσίσκο.

Όταν δεν έκανε εκπομπές στον 969 Rock FM, σκηνοθετούσε ταινίες μικρού μήκους, video art, διαφημιστικά σποτ και ελάχιστα video clip, έγραφε σενάρια και κάποιες φορές σε περιοδικά και εφημερίδες, έχει υπάρξει διευθυντής σε γνωστά περιοδικά.

Σπούδασε αρχιτεκτονική και σκηνοθεσία σε Φλωρεντία, Παρίσι, Λονδίνο, ενώ έζησε και δούλεψε στις ΗΠΑ, Αγγλία, Γαλλία, Ιαπωνία, Βραζιλία, Αργεντινή, Νοτιοανατολική Ασία.

Πέθανε ο Γιώργος Μελισσινός


Πηγή

Διαβάστε επίσης: