«Πως είσαι έτσι μωρή πλαστικομούρα»: Ξεσπά στον αέρα η Κατερίνα Καινούργιου – «Δεν μου τα πλήρωσε κανένας»

May 31, 2022

«Πως είσαι έτσι μωρή πλαστικομούρα»: Ξεσπά στον αέρα η Κατερίνα Καινούργιου – «Δεν μου τα πλήρωσε κανένας»


Διαφ.



Η Κατερίνα Καινούργιου μέσα από την εκπομπή της “Super Κατερίνα”, υποστήριξε δημόσια τη Χριστίνα Μπόμπα, αναφορικά με την επίθεση που δέχτηκε για το ντεκολτέ και το ταξίδι στο εξωτερικό, χωρίς τα παιδιά της και αναφέρθηκε στα αρνητικά σχόλια που η ίδια δέχεται στα social media.

Παράλληλα, η παρουσιάστρια ξέσπασε για τα σχόλια που γίνονται σε βάρος γυναικών από γυναίκες, εξαιτίας- όπως υποστήριξε- του φθόνου που υπάρχει μέσα στα social media και ειδικότερα στο Instagram.

Όπως υπογράμμισε η Κατερίνα Καινούργιου “ο Σάκης και η Χριστίνα είναι ένα πραγματικά αγαπημένο ζευγάρι. Τους ζηλεύω, δεν το λέω με κακία, τους θαυμάζω, μια τέτοια σχέση θέλω. Ο Σάκης την κοιτάει πάντα μέσα στα μάτια, την προσέχει. Είναι μια κοπέλα που είναι πάντα με τα παιδάκια της, χωρίς δέκα παρατρεχάμενες από πίσω όπως βλέπουμε σε κάποιες κυρίες που το παίζουν ηθικές. Τέλος πάντων μην ανοίξω το στόμα μου. Μόνη της μεγαλώνει τα παιδάκια της, ποιον ενόχλησε η κοπέλα; Τι είναι αυτά τα πράγματα, πάτε καλά;”

Τα αισχρά μηνύματα που λαμβάνει η Κατερίνα Καινούργιου καθημερινά

Απευθυνόμενη στη Χριστίνα Μπόμπα, η παρουσιάστρια επεσήμανε “Χριστίνα ξέρεις τι ακούω καθημερινά; Ο κόσμος δεν πάει καλά. Μου έρχονται μηνύματα στα social media «σε άφησε ο πρώην σου γιατί δεν είσαι καλή εκεί», «πώς είσαι έτσι μωρή πλαστικομούρα», «δεν θα κάνει ποτέ κανείς παιδί μαζί σου». Το τι τρομακτικά μηνύματα λαμβάνω καθημερινά… Γιατί τόσο μίσος; Ειδικά από γυναίκες”.

Η απάντηση της Κατερίνας Καινούργιου στις πλαστικές που έχει κάνει

Και συμπληρώνει η Κατερίνα Καινούργιου “είδα την φωτογραφία της και την χάρηκα, πόσο κούκλα. Να πω και η κοπέλα είναι εντελώς φυσική. Και φυσική να μην ήταν όπως εγώ, γούστο μου καπέλο μου. Κανένας ηλικιωμένος κύριος δεν μου τα πλήρωσε, δεν έχω κάνει τίποτα παράνομο στη ζωή μου σε σχέση με άλλες που πλασάρονται και τους τα πληρώνουν. Με την αξία μου έχω φτάσει εδώ που έχω φτάσει. Γιατί υπάρχει τέτοιος φθόνος; Βγάλτε τα εκεί που πρέπει, η Χριστίνα δεν έφταιγε σε τίποτα. Εγώ σέβομαι και αγαπώ τις γυναίκες».


Πηγή

Διαβάστε επίσης: