«Θα σας κόβω τα κεφάλια ένα ένα»: Auτός εivαι ο άντρας που πήγε να μπει στην ελληνική Βουλή με καραμπίνα

June 1, 2022

«Θα σας κόβω τα κεφάλια ένα ένα»: Auτός εivαι ο άντρας που πήγε να μπει στην ελληνική Βουλή με καραμπίνα





«Συναγερμός» σήμανε στις αστυνομικές αρχές τα ξημερώματα της Τρίτης, όταν άνδρας λίγο μετά τις 03:00, βρέθηκε σε έξαλλη κατάσταση μπροστά από το μνημείο του Άγνωστου Στρατιώτη, στο Σύνταγμα κρατώντας μια καραμπίνα.

Ο άνδρας εμφανίστηκε μπροστά από τη Βουλή, κρατώντας ένα πανό το οποίο έγραφε «Βασιλιάς Μίνωας, πραξικόπημα», μια καραμπίνα και φώναζε ακατάληπτα πράγματα. Μετά από περίπου 90 λεπτά ο άντρας συνελήφθη, καθώς δύο ομάδες των ΕΚΑΜ τον περικύκλωσαν, κατάφεραν να τον αφοπλίσουν και να τον συλλάβουν.

Η στιγμή της σύλληψης από άνδρες της ΕΜΑΚ

Πληροφορίες αναφέρουν πως ο 37χρονος αρχικά εμφανίστηκε μπροστά από τη Βουλή με μία καραμπίνα περασμένη από το λαιμό του, στη συνέχεια άπλωσε μια κουβέρτα στο έδαφος και έπειτα ξάπλωσε. Στη συνέχεια, έβαλε μουσική και άναψε μερικά κεράκια. Αυτόπτες μάρτυρες αναφέρουν ότι φώναζε πώς είναι ο αποσταλμένος του Θεού και ότι οι βουλευτές είναι προδότες.

Ο άνδρας που συνελήφθη από άνδρες της ΕΚΑΜ, σύμφωνα με πληροφορίες αντιμετωπίζει σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα.

Στο σημείο έσπευσαν άμεσα αστυνομικές δυνάμεις και απέκλεισαν τον χώρο, ενώ για λόγους ασφαλείας απομακρύνθηκαν και οι Εύζωνες. Νωρίτερα, σε ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ο ίδιος είχε γράψει ότι θα κάνει πραξικόπημα στη Βουλή, ενώ μάλιστα είχε δημοσιεύσει και φωτογραφία όπου φαίνεται να έχει χαράξει στο χέρι του μια φράση.

Σύνταγμα: Η ανάρτηση του 37χρονου

Ο ίδιος έγραψε στην ανάρτησή του είχε γράψει: «Πραξικόπημα στην βουλή βασιλιάς Μίνωας δικαστής της Αβύσσου. Μόνος μου. Έρχομαι οπλισμένος στην βουλή. Πολιτικοί, εφοπλιστές, τραπεζίτες, εισαγγελείς, δημοσιογράφοι, παρουσιαστές, ηθοποιοί, τραγουδιστές, μοντέλα, άτομα της τηλεόρασης είστε νεκροί όλοι από αυτοκτονία.

Μόλις πεθάνω θα γίνει σεισμός Αρμαγεδων. Θα επιστρέψω σε 3 μέρες Θεός της φωτιάς και θα αυτοκτονήσετε όλοι. Θα σας κόβω τα κεφάλια έναν έναν και θα σας κάψω ζωντανούς, άνδρες και γυναίκες δεν έχει χάρισμα σε κανέναν. Καλώ πανελλαδική επανάσταση. Λιθοβολισμός σε όσους αναφέρω μέχρι θανάτου. Διαταγή Βασιλέας Μίνωας. Κουμμουνιστές, αναρχικοί, ρομά, εθνικιστές, πολίτες, αστυνομικοί, στρατιωτικοί, απαγορεύω την έξοδο τους από την χώρα. Αποκεφαλισμό, λιθοβολισμό δημόσιο μπροστά σε κάμερες. Ο Ηλίας Κασιδιάρης είναι δεξί χέρι του βασιλιά, συλλαμβάνονται όλοι μετά από τον σεισμό και θα ακρωτηριαστούν και καούν με εκτέλεση από μένα. Τιμωρία θάνατος. Ο Νίκος Κοκλωνης και ο Καλλίδης θέλανε να τρολάρουν τον βασιλιά και τον Θεό. Αποκεφαλισμό δημόσιος στην πλατεία Συντάγματος όλοι οι διάσημοι. Μου κάνει κούκου σας απαντάει ο Θεός και θα σας γ@@@ όλους. Ενημερώστε όλο τον πλανήτη ξεκινάω Πραξικόπημα. Υ. Σ Η Κατερίνα Καινούργιου απορρίπτεται από βασίλισσα είναι νεκρή μαζί με τους υπόλοιπους. Χειλόπιτα από τον Θεό για ασέβεια τιμωρήθηκε με θάνατο».

Τι αναφέρει η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ.

Σε ανακοίνωση η ΕΛ.ΑΣ, αναφέρει ότι: «Ειδικότερα, ο ανωτέρω μετέβη στον χώρο έμπροσθεν του Μνημείου Αγνώστου Στρατιώτη, κρατώντας στα χέρια του κυνηγετική καραμπίνα, άνευ φυσιγγίων. Άμεσα έσπευσαν στο σημείο αστυνομικές δυνάμεις και αποκλείσθηκε ο χώρος. Μετά την πάροδο χρονικού διαστήματος, ο 37χρονος δεσμεύτηκε από τους αστυνομικούς και μεταφέρθηκε στην Υποδιεύθυνση Κρατικής Ασφάλειας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής. Όπως διαπιστώθηκε, για την κατασχεθείσα κυνηγετική καραμπίνα δεν έχει εκδοθεί άδεια κατοχής. Ο συλληφθείς, με εντολή του κ. Εισαγγελέα, οδηγήθηκε σε νοσοκομείο της Αττικής».


Πηγή

Διαβάστε επίσης: