Survivor spoiler 02/06: Αυτή η ομάδα κερδίζει το σούπερ έπαθλο της ημέρας!

June 2, 2022

Survivor spoiler 02.06: Αγώνας επάθλου ο σημερινός, ο τελευταίος της εβδομάδας, με Κόκκινους και μπλε να μπαίνουν στον στίβο μάχης με στόχο τη νίκη.



Ούτε ένας μήνας έμεινε για το μεγάλο φινάλε του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ και πλέον τα πάντα έχουν αρχίσει να κυλούν αντίστροφα. Σήμερα έχουμε τον τελευταίο αγώνα επάθλου της εβδομάδας και πιθανότατα τον τελευταίο ομαδικό, αφού το σενάριο να γίνει ατομικό το Survivor 5 από την Κυριακή είναι κάτι παραπάνω από ορατό. Κόκκινοι και μπλε λοιπόν παίζουν για τελευταία φορά ως ομάδα και καλούνται να ξεπεράσουν όλες δυσκολίες. Ποια ομάδα θα τα καταφέρει;

Την ίδια ώρα, οι κόκκινοι καλούνται να ξεπεράσουν και το γεγονός πως ένας εκ των παικτών τους θα αποχωρήσει, αφού υποψήφιοι προς αποχώρηση είναι οι Σπύρος Μαρτίκας, Στέλλα Ανδρεάδου και Μαίη Εμμανουηλίδου! Ποιος θα φύγει; Σας έχουμε ενημερώσει εδώ και ώρες και σας το επιβεβαιώσαμε και το πρωί της Πέμπτης! Πάμε όμως στο αγωνιστικό κομμάτι της ημέρας.

Survivor spoiler 02/06: Αυτή η ομάδα κερδίζει το σούπερ έπαθλο της ημέρας!

Survivor spoiler 02/06: Ποια ομάδα κερδίζει σήμερα το αγώνισμα επάθλου

Όπως σας είπαμε πιθανότατα πρόκειται για το τελευταίο ομαδικό αγώνισμα του Survivor 5. Οι παίκτες θα αγωνιστούν τελευταία φορά ως ομάδες και θα τα δώσουν όλα για να απολαύσουν το έπαθλο.Ο αγώνας θα διεξαχθεί στον θαλάσσιο στίβο μάχης με τους μπλε να είναι ξεκάθαρα φαβορί, καθώς έχουν πάρει τον αέρα των αντιπάλων τους και πάνε από νίκη σε νίκη. Τώρα αν οι κόκκινοι καταφέρουν να βγάλουν αντίδραση στο τελευταίο του αγώνισμα το θεωρούμε δύσκολο! Θα δείξει όμως...

Ακόμα σίγουρο spoil δεν έχουμε στην διάθεσή μας όμως μόλις το έχουμε το Athensmagazine.gr θα σας ανακοινώσει απευθείας τον μεγάλο νικητή της ημέρας! Μπλε ή κόκκινοι, κόκκινοι ή μπλε; Μείνετε συντονισμένοι στο Athensmagazine.gr και θα σας ενημερώσει.

UPDATE: Η πρόβλεψή μας επιβεβαιώνεται! Νικητές οι ΜΠΛΕ!

Προς το παρόν δείτε το trailer του επεισοδίου της Πέμπτης (02/06) και βγάλτε τα πρώτα σας συμπεράσματα:


Πηγή

Διαβάστε επίσης: