«Εννοείται να δέρνουμε τις γυναίκες μας»: Απαράδεκτος ο θείος του δολοφόνου που σκότωσε στο ξύλο την 29χρονη

June 3, 2022

«Εννοείται να δέρνουμε τις γυναίκες μας»: Απαράδεκτος ο θείος του δολοφόνου που σκότωσε στο ξύλο την 29χρονη


Διαφ.



Γυναικοκτονία στην Αλεξανδρούπολη: «Όλοι δέρνουμε τις γυναίκες μας, ας μην κρυβόμαστε»

Σε ισόβια καταδικάστηκε ο 31χρονος συζυγοκτόνος από την Ορεστιάδα που είχε ξυλοκοπήσει μέχρι θανάτου την 29χρονη Τζεβριέ στην Αλεξανδρούπολη.

Αίσθηση, ωστόσο, προκάλεσε ένας μάρτυρας υπεράσπισης του δράστη ο οποίος είπε στο δικαστήριο ότι «όλοι» ξυλοκοπούν τις γυναίκες τους.

Συγκεκριμένα κατά τη διάρκεια της κατάθεσής του στο δικαστήριο ο θείος του κατηγορούμενου είπε πως: «Εννοείται ότι όλοι δέρνουμε τις γυναίκες μας. Δεν είπαμε να τις σκοτώσουμε, αλλά τις δέρνουμε, μην κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλό μας».

Η εξοργιστική αυτή ομολογία προκάλεσε την οργισμένη αντίδραση όχι μόνο του προεδρείου αλλά και του ακροατηρίου, με τον πρόεδρο μάλιστα να απαντά πως «είστε τυχερός που σήμερα δεν κάθεστε στη θέση του κατηγορούμενου, αλλά αν ξαναμάθω ότι δείρατε τη γυναίκα σας θα καθίσετε στη θέση του κατηγορούμενου».

Την αποκάλυψη έκανε η δικηγόρος της οικογένειας του θύματος, Ανθούλα Ανάσογλου: «Ο μάρτυρας μάλλον θεώρησε ότι είναι σε καφενείο και εξέφρασε απόψεις οι οποίες ευτυχώς φτάσαμε στο 2022 και με τη συμπαράσταση και το κίνημα όλων μας εξαλείφονται».

Διαβάστε επίσης: