Αποστομώνει όσους μιλούν για τα κιλά της: Η νέα φώτο της Παπαρίζου με τις ζουμερές καμπύλες της

June 3, 2022

Αποστομώνει όσους μιλούν για τα κιλά της: Η νέα φώτο της Παπαρίζου με τις ζουμερές καμπύλες της


Διαφ.



Η Έλενα Παπαρίζου έχει αποδείξει σε πολλές συνεντεύξεις της ότι είναι μια γυναίκα άνετη, χαλαρή και αυθόρμητη.

Σε πρόσφατη συνέντευξή της για το περιοδικό ΟΚ! η τραγουδίστρια μίλησε ανοιχτά για τα σχόλια που δέχεται κατά καιρούς για τα κιλά της και το σώμα της.

Η ίδια έδωσε την πιο σωστή απάντηση, λέγοντας πως οι άνθρωποι μεγαλώνουν και αλλάζουν και δε θα απολογηθεί που δεν είναι πια μικρό κορίτσι.

«Αυτό που λέω είναι το σώμα αλλάζει, τι να κάνουμε, δεν είμαι πλέον 20. Να χαιρόμαστε τα 20χρονα και τις γυναίκες που μπορούν να συντηρήσουν αυτό το σώμα. Εγώ δεν έχω τέτοιο σώμα. Από παιδί έβαζα κι έχανα κιλά. Οι χορδές μου είναι πάρα πολύ καλά. Μου αρέσει να περιποιούμαι την επιδερμίδα μου, να βάζω τις κρέμες μου, απλά εμείς στα νότια προάστια είμαστε λίγο πιο χαλαρές, είμαστε με σαγιονάρα από το πρωί», είπε η τραγουδίστρια, απαντώντας στους επικριτές της.

Παρόλα αυτά, ποιος μπορεί να της πει το οτιδήποτε. Όχι μόνο για λόγους σεβασμού, αλλά και πραγματικότητας. Η εμφάνιση της Έλενας Παπαρίζου στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη το μεσημέρι της Τετάρτης, ήταν και μια έμμεση απάντηση, με τα λόγια να περισσεύουν.

Η τραγουδίστρια βρέθηκε στο πλατό φορώντας ένα μίνι σορτσάκι που αποκάλυπτε τις ζουμερές καμπύλες της και έδειξε πως κάθε ηλικία έχει τη γοητεία της σε επίπεδο εμφάνισης και φέρνει κάτι το διαφορετικό.

Δείτε την φωτογραφία που δημοσίευσε η Έλενα Παπαρίζου

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Helena Paparizou (@helenapaparizouofficial)

Δείτε το βίντεο


Πηγή

Διαβάστε επίσης: