«Δεν ακουμπάει ποτέ αuτά τα 2 πράγματα»: Μαθεύτηκε το μuστικό του Τομ Κρουζ για να δείχνει στα 60 του… 35άρης

June 4, 2022

«Δεν ακουμπάει ποτέ αuτά τα 2 πράγματα»: Μαθεύτηκε το μuστικό του Τομ Κρουζ για να δείχνει στα 60 του… 35άρης


Διαφ.



Ο Τομ Κρουζ το τελευταίο διάστημα βρίσκεται στο προσκήνιο λόγω του sequel της ταινίας «Τop Gun», που ανέβασε τις μετοχές του στο Χόλυγουντ στη δεκαετία του ’80.

Ο γνωστός ηθοποιός, όπως διαπιστώσαμε και από την πρόσφατη εμφάνισή του, παραμένει στα 60 του ανανεωμένος και σε καλή φυσική κατάσταση. Ο λόγος που συμβαίνει αυτό, είναι επειδή ο σταρ του Χόλυγουντ ακολουθεί συγκεκριμένες διατροφικές συνήθειες στην καθημερινότητά του.

Τομ Κρουζ: Ποια είναι τα «μυστικά» της διατροφής του

Συγκεκριμένα ο ίδιος προτιμά ψάρια και κρεατικά, τα οποία ψήνονται σε χαμηλές θερμοκρασίες στο γκριλ, ενώ δεν υπάρχουν στη διατροφή του καθόλου τηγανητά! Καταναλώνει φρούτα και λαχανικά με αντιοξειδωτικές ιδιότητες, όπως είναι το μπρόκολο, το σπανάκι, τα μούρα, τα παντζάρια, ενώ όταν θέλει γλυκό καταφεύγει στη μαύρη σοκολάτα.

Από την διατροφή του έχει βγάλει εντελώς τους υδατάνθρακες, ειδικά αυτούς που έχουν υψηλό γλυκαιμικό δείκτη. Αυτοί, σύμφωνα με έρευνες, επιταχύνουν τη γήρανση του σώματος.

Ο διάσημος ηθοποιός επιλέγει να τρώει αρκετά μικρά σνακ μέσα στην ημέρα, στα απαιτητικά γυρίσματα των ταινιών του. Ένα από τα αγαπημένα του είναι οι βασιλικοί χουρμάδες, στους οποίους προσθέτει από πάνω λίγο φυστικοβούτυρο και τριμμένη καρύδα ή ξηρούς καρπούς.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: