Η πιο ευτυχισμένη μέρα της ζωής τους: Ο Γιάννης Πλούταρχος ανακοίνωσε τα ευχάριστα αγκαλιά με τα παιδιά του

June 4, 2022

Η πιο ευτυχισμένη μέρα της ζωής τους: Ο Γιάννης Πλούταρχος ανακοίνωσε τα ευχάριστα αγκαλιά με τα παιδιά του


Διαφ.Ο Γιάννης Πλούταρχος πέρα από ένας επιτυχημένος ερμηνευτής, είναι και ένας αφοσιωμένος άνθρωπος στην οικογένειά του, την οποία όλα αυτά τα χρόνια κρατά μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Τα δύο παιδιά του τραγουδιστή Κατερίνα και Γιώργος Κακοσαίος φαίνεται πως ακολουθούν τα χνάρια του πατέρα τους και συγκεκριμένα ο γιος του ήδη έχει βγάλει τα πρώτα του τραγούδια με ορισμένα από αυτά να έχουν γίνει επιτυχίες. Έτσι, οικογενειακώς φέτος το καλοκαίρι ο Γιάννης Πλούταρχος και τα δύο του παιδιά αποφάσισαν να πραγματοποιήσουν περιοδεία σε Ελλάδα και Κύπρο.

Γιάννης Πλούταρχος: Περιοδεία με τον γιο του Γιώργο και την κόρη του, Κατερίνα

Συγκεκριμένα αναφέρεται στην ανακοίνωση: «Με την ξεχωριστή φωνή του και την αυθεντική παρουσία του, ο Γιάννης Πλούταρχος θα κάνει τις καλοκαιρινές βραδιές αλλιώτικες από τις άλλες, με τις μεγάλες επιτυχίες από την πλούσια καριέρα του και τις γεμάτες ψυχή ερμηνείες του σε αγαπημένα τραγούδια.

Μαζί του θα είναι ο Γιώργος Κακοσαίος, ο τάχιστα ανερχόμενος καλλιτέχνης που έχει «μαγέψει» με τα προσωπικά του επιτυχημένα singles και τις δυνατές του ερμηνείες, καθώς και η Κατερίνα, που με τη βελούδινη φωνή της ερμηνεύει παλιές μεγάλες επιτυχίες που έχουν αφήσει ιστορία στο ελληνικό τραγούδι.

Η ξεχωριστή καλλιτεχνική συνύπαρξη θα παρουσιαστεί πρώτη φορά την Τρίτη 5 Ιουλίου, στο θέατρο Γης στην Θεσσαλονίκη και στη συνέχεια την Πέμπτη 14 Ιουλίου, στο Κατράκειο θέατρο της Νίκαιας. Σε αυτές τις δύο βραδιές, ο καταξιωμένος κι αγαπητός ερμηνευτής συναντά επί σκηνής τον σπουδαίο συνθέτη Γιώργο Θεοφάνους, με τον οποίο έχουν συμπράξει και δισκογραφικά, σ’ ένα ξεχωριστό μουσικό ταξίδι».

Γιάννης Πλούταρχος


Πηγή

Διαβάστε επίσης: