Νεκρά παιδιά στην Πάτρα: «Δεν μπορούμε να έχουμε…» – Γιατί δεν έχει υποβάλει ακόμη αίτημα αποφυλάκισης η Ρούλα Πισπιρίγκου (Video)

June 4, 2022

Νεκρά παιδιά στην Πάτρα: Ο Όθων Παπαδόπουλος δικηγόρος της Ρούλας Πισπιρίγκου, που κατηγορείται για τον θάνατο της κόρης της Τζωρτζίνας με τη χρήση φαρμακευτικής κεταμίνης, μίλησε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 και τον Νίκο Χατζηνικολάου. Παράλληλα, διαβάστε εδώ για τις τελευταίες στιγμές της Τζωρτζίνας μέσα από την δραματική περιγραφή νοσηλεύτριας.



Όπως ανέφερε αρχικά, “η εντολέας του συνεχίζει να εμμένει στη στάση της δηλαδή ότι δεν έχει καμία ανάμειξη με τη φαρμακευτική κεταμίνη που προκάλεσε τον θάνατο του παιδιού”.

Όσον αφορά τα φιαλίδια αίματος και το βιολογικό υλικό που εντοπίστηκαν και πρόκειται να αξιολογηθούν από το τοξικολογικό εργαστήριο, ανέφερε ότι αναμένουν τα νέα αποδεικτικά στοιχεία για να κινηθούν ανάλογα, καθώς είναι μια έρευνα που έχει “μακρύ δρόμο”.

Τόνισε ακόμη πως η πελάτισσα του δεν έχει καμία αντίρρηση για οποιαδήποτε έρευνα για τα άλλα δύο παιδιά.

Σχετικά με το αίτημα αποφυλάκισης ανέφερε: “Χρειάζεται τεχνικές εκθέσεις ειδικών, ειδικά για την περίπτωση της μικρής Τζωρτζίνας δεν μπορούμε να έχουμε τα συνολικά στοιχεία πάνω στα οποία θα τοποθετηθεί το αίτημα”.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: