Νεκρή 37χρονη: Έπεσε από τον 8ο όροφο κρατώντας στο χέρι της μία τούφα μαλλιά – Muστήριο με το θάνατό της

June 4, 2022

Νεκρή 37χρονη: Έπεσε από τον 8ο όροφο κρατώντας στο χέρι της μία τούφα μαλλιά – Muστήριο με το θάνατό της


Διαφ.



Το γύρο του διαδικτύου κάνει η είδηση ότι μία 37χρονη Ρωσίδα έχασε τη ζωή της πηδώντας από μπαλκόνι 8ου ορόφου για άγνωστο ακόμη λόγο.

Τις συνθήκες θανάτου μιας 37χρονης Ρωσίδας, που εργαζόταν ως μοντέλο, στο Πουκέτ ερευνά η αστυνομία της Ταϊλάνδης.

Η Ρωσίδα έπεσε από διαμέρισμα σε ύψος 24 μέτρων και κατέληξε. Ωστόσο, οι αξιωματικοί εκτιμούν ότι η άτυχη κοπέλα ενδέχεται να έχει σπρωχτεί, καθώς ανακάλυψαν μια τούφα μαλλιών στο χέρι της. Η 37χρονη υπέστη θανάσιμα τραύματα στο κεφάλι, ενώ έσπασε και το πόδι της μετά από πτώση από το μπαλκόνι του όγδοου ορόφου στα συγκροτήματα κατοικιών του θερέτρου Πατόνγκ.

Η γυναίκα είχε πολλούς λογαριασμούς στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης με διαφορετικά ονόματα. Μάλιστα, έγινε γνωστό ότι έκανε τακτικά ζωντανές μεταδόσεις σε ιστότοπο για ενήλικες μέχρι και λίγο πριν τον θάνατό της. Στο Πουκέτ έφτασε το Σάββατο 25 Μαΐου, ενώ η σορός της βρέθηκε τα ξημερώματα της Τρίτης.

Συνελήφθησαν τρία άτομα

Στον απόηχο του περιστατικού στην περιοχή του Πατόνγκ, μια άλλη Ρωσίδα, 35 ετών, η Νατάλια Κοζένκοβα, συνελήφθη με δύο άνδρες, έναν 38χρονο Αμερικανό κι έναν 28χρονο Ιορδανό, προφανώς ως ύποπτοι για χρήση ναρκωτικών, σύμφωνα με την Bangkok Post.

Ο Ιορδανός τέθηκε υπό κράτηση, ενώ προσπάθησε να επιβιβαστεί σε πτήση από την Ταϊλάνδη μετά τον θάνατο της Σμιρνόβα.
37χρονη
Τοπικά μέσα επικαλούνται πηγές της αστυνομίας, που μιλούν για πάρτι με ναρκωτικά, σεξ και αλκοόλ, στο συγκρότημα κατοικιών απ’ όπου έπεσε η Ρωσίδα.

Δυστύχημα, αυτοκτονία ή δολοφονία η υπόθεση με την 37χρονη;

Η Κοζένκοβα, μοντέλο και DJ, που εργάστηκε επίσης και ως βοηθός οδοντιάτρου, ισχυρίστηκε σήμερα ότι αφέθηκε ελεύθερη κι ότι ο θάνατος της Σμιρνόβα ήταν ένα «ατυχές περιστατικό». Όμως δεν έδωσε περαιτέρω λεπτομέρειες. «Η υπόθεση δεν είναι περίπλοκη γιατί δεν είμαστε ένοχοι» είπε, προσθέτοντας ότι ο δικηγόρος της της έδωσε εντολή να μην μιλήσει με λεπτομέρεια για την υπόθεση. «Το μόνο που μπορώ α πω είναι ότι πρόκειται για ατυχές περιστατικό. Όμως δεν ήταν φόνος και κανένας από τους εμπλνεκόμενους δεν φταίει» ανέφερε, προσθέτοντας ότι τους άφησαν να φύγουν.

Η Κοζένκοβα υποστηρίζει ότι γνώρισε τη 37χρονη Σμιρνόβα μόνο το βράδυ του δυστυχήματος και διέψευσε τα δημοσιεύματα για πάρτι με σεξ και ναρκωτικά. «Δεν την ήξερα μέχρι εκείνο το βράδυ. Απλώς ήρθε στο πάρτι όπου ήμασταν» είπε, προσθέτοντας ότι το μοντέλο πήγε στο πάρτι με φίλο της που είναι ένας από τους δύο συλληφθέντες. Στο ίδιο πλαίσιο, σημείωσε ότι η ίδια είναι τουρίστρια και επρόκειτο για ένα κανονικό πάρτι με ποτά.

Τοπικά μέσα επικαλούνται υποστράτηγο της αστυνομίας, που ανέφερε ότι οι αξιωματικοί του εξετάζουν τρία σενάρια: το δυστύχημα, την αυτοκτονία ή τη δολοφονία. Νωρίτερα, ένας αντισυνταγματάρχης της αστυνομίας ανέφερε ότι με βάση τις εκτιμήσεις, η Σμιρνόβα ενδέχεται να έχει πέσει κατά λάθος από το μπαλκόνι ενώ κοίταζε τη θέα. Ωστόσο, δεν αποκλείεται η ανθρωποκτονία μετά από καβγά.

«Βρισκόμαστε σε διαδικασία ανάκρισης. Τα μαλλιά στο χέρι της Σμιρνόβα θα περάσουν από τεστ DNA για να εντοπιστεί σε ποιον ανήκουν» ανέφερε.
37χρονη


Πηγή

Διαβάστε επίσης: