Η Μαρίνα Πατούλη όταν ήταν… δασκάλα: Αγvώριστη σε φωτογραφία που διέρρευσε μέσα από την τάξη

June 5, 2022

Η Μαρίνα Πατούλη όταν ήταν… δασκάλα: Αγvώριστη σε φωτογραφία που διέρρευσε μέσα από την τάξη


Διαφ.Η Μαρίνα Πατούλη μπορεί να είναι μια επιτυχημένη επιχειρηματίας, η οποία βρίσκεται συνεχώς στα «φώτα» της δημοσιότητας, ωστόσο στο παρελθόν η ίδια δίδασκε σε σχολεία, ούσα φιλόλογος.

Συγκεκριμένα η Μαρίνα Πατούλη με αφορμή την έναρξη των Πανελληνίων, ανέβασε μία φωτογραφία στην προσωπική της σελίδα στο Instagram, από την εποχή που ήταν καθηγήτρια.

Μαρίνα Πατούλη: Η ανάρτησή της από την εποχή που ήταν δασκάλα

Η ίδια ανέφερε στην ανάρτησή της: «Από σήμερα ένας προσωπικός αγώνας για τη διεκδίκηση μιας θέσης στην ανώτατη εκπαίδευση μπαίνει στην τελική ευθεία του. Καλή επιτυχία σε όλα τα παιδιά που μέσα από τον στίβο των πανελλαδικών εξετάσεων θέλουν να κάνουν τη μετάβαση από τη μαθητική στη φοιτητική ζωή βάζοντας τα θεμέλια για την κατάκτηση νέων στόχων στο πλαίσιο μιας ακαδημαϊκής σταδιοδρομίας.

Πρόκειται για μια πρόκληση ζωής, ένα πεδίο διάκρισης που ανοίγει νέους δρόμους γνώσης και εμπειριών. Όλοι εμείς, οι δικοί τους άνθρωποι, οι καθηγητές τους είμαστε στο πλευρό τους, μοιραζόμαστε τις αγωνίες τους, την υπερηφάνεια και τη χαρά για τις επιτυχίες τους, αγωνιζόμαστε μαζί τους για ένα μέλλον με καλύτερες προοπτικές».

View this post on Instagram

A post shared by Marina Patoulis (@marina_patoulis)


Πηγή

Διαβάστε επίσης: