Survivor spoiler 05/06: Αυτός θα βγει πρώτος στον αγώνα κατάταξης

June 5, 2022

Survivor spoiler 05/06: Μια τεράστια ανατροπή έχουμε από σήμερα Κυριακή 05/06 στο Survivor 5. Ξεχάστε τα παιχνίδια ασυλίας και επικοινωνίας, αφού ξεκινάνε οι αγώνες κατάταξης!


Διαφ.

Όπως παρακολουθήσαμε από το trailer, τσακωμοί και κόντρες θα ξεχαστούν μόλις οι δυο ομάδες, Μπλε και Κόκκινοι θα σταθούν απέναντι από τον Γιώργο Λιανό αφού θα ανακοινώσει πως θα παίξουν αγώνισμα… κατάταξης.

«Όπως ξέρετε το Survivor μετά από 5μιση μήνες παρουσίες έχει τις ανατροπές του. Αμέσως τώρα και οι 9 παίκτες περνάνε σε αγώνες κατάταξης», θα αναφέρει χαρακτηριστικά και όλοι οι παίκτες ανεξαιρέτους χρώματος θα παραξενευτούν καθώς περίμεναν έναν αγώνα με έπαθλο.

Αυτός ο παίκτης θα κάνει τον καλύτερο χρόνο και θα βγει πρώτος στην κατάταξη στο Survivor 5

Σύμφωνα με τις πληροφορίες ο παίκτης που θα κάνει τον καλύτερο χρόνο είναι ο... Στάθης Σχίζας. Και όμως... μπορεί να περιμέναμε τον Άρη Σοϊλέδη, όμως ο ποδοσφαιριστής ούτε δεύτερος θα έρθει, αφού την δεύτερη θέση θα κερδίσει ο Νίκος Γιάννης.

 Survivor spoiler για αγώνα κατάταξης

Survivor 5: «Είχε ξαπλώσει ο Άρης και πήγα να ξαπλώσω κι εγώ...» - Αποκάλυψη «βόμβα» της Σοφιάννας για τη σχέση με τον Σοϊλέδη

Ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ «ξέσπασε», όντας καλεσμένος στο «Love it» και μιλώντας για τη σχέση Άρη Σοϊλέδη και Σοφιάννας Αβραμάκη, με την τελευταία πάντως να μη διστάζει να του απαντήσει.

Ένα περιστατικό που περιέγραψε ήταν πάνω στο σκάφος μετά από το τέλος αγωνίσματος. Ο Άρης ήταν ξαπλωμένος και η Σοφιάννα πήγε και ξάπλωσε στην αγκαλιά του.

Βλέποντας τα όσα είπε ο Εμμανουήλ, η Σοφιάννα, βγήκε μέσω skype στην εκπομπή αφού θέλησε να ακουστεί και η δική της πλευρά του γεγονότος

Survivor 5: Η απάντηση της Σοφιάννας στον Εμμανουήλ

«Το θυμάμαι το σκηνικό. Γυρίζαμε από αγώνισμα. Είχε ξαπλώσει ο Άρης στο μπροστινό μέρος της βάρκας και απλά πήγα και ξάπλωσα κι εγώ, δεν χώθηκα σε καμία αγκαλιά του. Μπορούν να το επιβεβαιώσουν και οι υπόλοιποι παίκτες. Ξαπλώναμε με σταυρωμένα χέρια και κλειστά μάτια και απολαμβάναμε τη διαδρομή. Πράγματι ήρθε ο κάμεραμαν να πάρει πλάνα και του είπε ο Εμμανουήλ να μην τραβήξει», είπε αρχικά η Σοφιάνα Αβραμάκη.

«Αυτό που είπε χθες δεν μου άρεσε, αλλά ξέρω ποιος είναι ο Κωνσταντίνος».


Πηγή

Διαβάστε επίσης: