Σκύλος δάγκωσε την 17 μηνών κόρη της και την πέταξε μακριά – Μόλις κατάλαβε γιατί το είχε κάνει «πάγωσε» – Funny-Περίεργα

June 5, 2022

Ένας σκύλος δάγκωσε την 17 μηνών κόρη της και την πέταξε μακριά. Μόλις, όμως κατάλαβε γιατί το είχε κάνει «πάγωσε»! Η παρακάτω ιστορία μπορεί να σας πείσει ότι με την σωστή εκπαίδευση και πολλή αγάπη, ένας σκύλος, όπως ένα ντόμπερμαν, αξίζει την εκτίμηση σας.


Διαφ.

Ο σκύλος φαινόταν να σπρώχνει και να σκουντάει το κοριτσάκι στο γρασίδι. Ξαφνικά, φάνηκε λες και ο Khan δάγκωσε το μωρό, το άρπαξε και το πέταξε δίπλα. Η Catherine τρομοκρατήθηκε και σκέφτηκε ότι ο σκύλος είχε αρχίσει να γίνεται βίαιος.

Σκύλος δάγκωσε την 17 μηνών κόρη της και την πέταξε μακριά

Έτρεξε γρήγορα προς το μέρος τους, ώστε να υπερασπιστεί την κόρη της. Ωστόσο, εξεπλάγη όταν ο σκύλος άφησε το κορίτσι μόνο του και έτρεξε πίσω προς το μέρος όπου έπαιζαν. Η μητέρα γρήγορα συνειδητοποίησε ότι ο Khan προστάτευε το κοριτσάκι από ένα δηλητηριώδες φίδι που είχε μπει στην αυλή. Παράλληλα, ένα γενναίο pitbull θυσιάζει τη ζωή του και σώζει οικογένεια από δηλητηριώδες φίδι.

Κάμερα καταγράφει κρυφά τι κάνει ο σκύλος ενώ το μωρό κοιμάται - Δείτε στο 0:04 και θα πάθετε σοκ

H κίνηση ενός σκύλου, που θεωρείται ο καλύτερος φίλος του ανθρώπου, για ένα μωρό θα σας ζεστάνει την καρδιά, όταν δείτε τι κατέγραψε η κρυφή κάμερα. Ενώ, ένας άνδρας δεν είχε δει τον σκύλο του για 3 ολόκληρα χρόνια! Δείτε εδώ την στιγμή που τον ξανασυναντά.

Το νεογέννητο μωράκι έχει πέσει για ύπνο στον καναπέ πάνω στην κουβερτούλα του. Βλέποντας πως κοιμάται βαθιά, το λαμπραντόρ το σκεπάζει προσεκτικά προκειμένου να μην κρυώσει, αποδεικνύοντας περίτρανα ότι είναι ο προσωπικός του φύλακας. Το συγκεκριμένο βίντεο ανέβηκε στο Youtube πριν δύο χρόνια, ωστόσο, μέχρι σήμερα έχει συγκεντρώσει πάνω από 9.000.000 προβολές.

Δείτε το βίντεο:


Πηγή

Διαβάστε επίσης: