Αδυνάτισε κι άλλο, έσβησε το παρελθόν της: Η νέα εμφάνιση και η μεγάλη αλλαγή της νικήτριας του GNTM, Κυβέλης

June 6, 2022

Αδυνάτισε κι άλλο, έσβησε το παρελθόν της: Η νέα εμφάνιση και η μεγάλη αλλαγή της νικήτριας του GNTM, Κυβέλης


Διαφ.



Η Κυβέλη Χατζηευστρατίου ήταν η παίκτρια που κέρδισε τον τίτλο του GNTM 4 και αυτές τις ημέρες παρέλαβε ένα από τα δώρα που κέρδισε από το ριάλιτι και δεν είναι άλλο από το αυτοκίνητο.

Μιλώντας στο «[email protected]» και τη Βασιλική Μπασιούρη, το νεαρό μοντέλο εξομολογήθηκε πως στη πραγματικότητα δε πίστευε τόσο πολύ στη νίκη της όσο έδειχνε: «Παρόλο που έδειχναν πολύ μεγάλη αυτοπεποίθηση δεν το πίστευα 100% κρατούσα μικρό καλάθι αλλά σίγουρα έβαλα τα δυνατά μου και να που φτάσαμε!», αποκάλυψε.

Παράλληλα, η Κυβέλη δεν έκρυψε τον ενθουσιασμό της για το δώρο της, τονίζοντας πως την πρώτη βόλτα θα την κάνει πιθανότατα με τους κολλητούς της μιας και η μαμά της δεν βρίσκεται κοντά της.

Τα σχέδια της Κυβέλης για το εξωτερικό

Όσο για τα σχέδιά της αμέσως μετά το GNTM, αποκάλυψε πως προτεραιότητά της είναι το εξωτερικό:

«Επαγγελματικά μετά το παιχνίδι έχουμε βάλει πολλούς στόχους με το πρακτορείο με το οποίο συνεργάζομαι. Σκεφτόμαστε να φύγουμε στο εξωτερικό. Κάνουμε κάποιες δουλειές. Ήταν η αρχή το παιχνίδι, αλλά πρέπει να συνεχίσεις πολύ δυναμικά για να σε μάθει και ο κόσμος του χώρου. Άρα προσπαθώ γενικά να είμαι πολύ ενεργή επαγγελματικά όσο γίνεται! Θέλω πάρα πολύ να φύγω στο εξωτερικό, οι bookers μου πιστεύουν πάρα πολύ σε μένα! Οπότε παίρνω και εγώ δύναμη από αυτό και θέλω πάρα πολύ να βγω έξω, δε με φοβίζει καθόλου. Και προφανώς έχουμε πολύ ανυπομονησία να κάνουμε πράγματα και να το εξελίξω όσο γίνεται».

Η αλλαγή στο Instagram της Κυβέλης και η νέα εμφάνιση

Μάλιστα, η πρώην παίκτρια του ριάλιτι μοντέλων έχει προχωρήσει σε μία αλλαγή στο λογαριασμό της στο Instagram.

Συγκεκριμένα, έχει αλλάξει τόσο το όνομά της στο Instagram μετά το παιχνίδι (ήταν kyvelyx και έγινε kyvelichatziefstratiou/) ενώ έχει διαγράψει και όλες τις φωτογραφίες πριν το πρώτο Post μετά το GNTM.

Η extreme εμφάνιση

Πρόσφατα, η Κυβέλη Χατζηευστρατίου, έκανε μια extreme εμφάνιση με extra crop top και χαμηλόμεσο τζιν παντελόνι.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: