Άρης Σοϊλέδης: «Με τα 100.000€ από το έπαθλο του Survivor θα πάρω βίλα στη Γλυφάδα»

June 6, 2022

Άρης Σοϊλέδης: «Με τα 100.000€ από το έπαθλο του Survivor θα πάρω βίλα στη Γλυφάδα»


Διαφ.



Άρης Σοϊλέδης: Φαίνεται πως ο Σπύρος Μαρτίκας και ο Στάθης Σχίζας είναι κατά του ποδοσφαιριστή, ο οποίος κατά τα λεγόμενά τους έχει δημιουργήσει θέμα στις ομάδες.

Αρχικά, ο Σπύρος Μαρτίκας εμφανίστηκε ιδιαίτερα στενοχωρημένος μετά την αποχώρηση της Στέλλας Ανδρεάδου από το Survivor.

«Δεν το περίμενα. Η Στέλλα είναι ό,τι πιο αγνό σε άνθρωπο έχει γνωρίσει ποτέ. Είχε αξίες, ήθος και ποιότητά» ανέφερε ο φαρμακοποιός, ο οποίος στη συνέχεια σε συζήτηση που είχε με τον Στάθη μίλησε για τον Άρη Σοϊλέδη.

Άρης Σοϊλέδης: Τι αναφέρουν Σπύρος Μαρτίκας και Στάθης Σχίζας

Ο Σπύρος Μαρτίκας ανέφερε χαρακτηριστικά για τον Σοϊλέδη: «Τι έλεγε ο άλλος χθες; Έχω πάρει τόσα μέχρι τώρα, υπολόγιζε τόσα τα έλεγε σε όλους. Μετά έλεγε θα πάρω και το έπαθλο. Αυτά δεν είναι η πρώτη φορά που τα λέει, τα λέει συνέχεια. Θα νοικιάσω μια βίλα στη Γλυφάδα να μένω, θα κάνω ταξίδια, θα κάνω το ένα, θα κάνω το άλλο. Και υποχρεώνει όλους όσους είχε δίπλα του να τον στηρίξουν, μέχρι να φτάσει τελικό. Κατά τα άλλα ο Μαρτίκας ψήλωσε που τους είπε ότι θα μείνει. Λες και δεν ξέρει ο κόσμος τόσους μήνες ή σε όλη μου τη ζωή, αν στέκομαι ταπεινά δίπλα σε όλους».

«Πολλά από τα παιδιά μπορεί να περίμεναν να πάρω τον Άρη στην ομάδα. Εμένα δεν μου πέρασε από το μυαλό. Πιστεύω στην ηρεμία και στο σεβασμό που έχει αυτή η ομάδα. Δεν θα τον επέλεξα για κάποιους λόγους κι ένας από αυτούς είναι ότι έχει λίγο παραπάνω έπαρση κι αρχηγικές τάσεις. Είναι οξύθυμος κι ιδιαίτερος χαρακτήρας. Αν έμπαινε στη δική μας ομάδα, θεωρώ πως θα δημιουργούσε καταστάσεις, όπως έχουν δημιουργηθεί και στο παρελθόν στις ομάδες που βρισκόταν. Θα μας άλλαζε το ωραίο κλίμα, τον αλληλοσεβασμό, που δεν έχουμε αρχηγικές τάσεις και γελάμε. Προτιμώ να πάρω κάποιον λιγότερο καλό αγωνιστικά και να υπάρχει ηρεμία, παρά να έβαζα τον Άρη και να διακινδύνευα την οποιαδήποτε στιγμή που θα γινόταν κάποιο περιστατικό» σημείωσε ο Στάθης Σχίζας.

Οι νέες αλλαγές στο Survivor που ανακοίνωσε ο Γιώργος Λιανός

Να αναφέρουμε πως λίγο πριν ξεκινήσει το αγώνισμα του επάθλου, ο Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε στους παίκτες ότι θα αγωνιστούν ατομικά σε αγώνες κατάταξης και δύο παίκτες με τις καλύτερες επιδόσεις θα καθορίσουν τις νέες ομάδες του ριάλιτι επιβίωσης.

«Θα τρέξετε στο στίβο μάχης ο καθένας μόνος του, θα χρονομετρηθείτε κι οι δύο παίκτες, οι οποίοι θα έχουν τους καλύτερους χρόνους, θα χριστούν αρχηγοί των δύο νέων ομάδων για αυτήν την εβδομάδα. Θα επιλέξουν εναλλάξ παίκτες, διαμορφώνοντας τις δύο νέες ομάδες για αυτήν την εβδομάδα. Πρώτος θα επιλέξει ο παίκτης που θα έχει τον καλύτερο χρόνο κι οι δύο ομάδες θα διεκδικήσουν για όλη την εβδομάδα τα έπαθλα και την ασυλία. Στην αρχή της επόμενης εβδομάδας οι αγώνες κατάταξης θα επαναληφθούν», συμπλήρωσε Γιώργος Λιανός, αφήνοντας άφωνους του παίκτες του Survivor.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: