Survivor spoiler 06/06: Μακελειό στο Survivor 5 με Σοϊλέδη και Σχίζα! «Πλακώθηκαν» και έτpεξαν όλοι να τους σταματήσουν

June 6, 2022

Survivor spoiler: Οι διαμάχες μεταξύ των παικτών στο Survivor 5 συνεχίζονται κανονικά, με άπαντες να είναι πιθανό από φίλοι τη μία μέρα να γίνουν εχθροί την επόμενη, προκαλώντας αλλαγές στους συσχετισμούς μεταξύ των ομάδων στην παραλία.


Διαφ.

Οι καταστάσεις, που επικρατούν από καιρό εις καιρόν, μπορούν να διαφοροποιήσουν το πώς βλέπει ο ένας παίκτης τον άλλο, κάτι που φυσικά έχει συνέπειες στη μακροημέρευσή τους στο ριάλιτι, καθώς στο τέλος απόλυτος κριτής είναι το τηλεοπτικό κοινό.

Στο παιχνίδι, πάντως, έχουμε στην ουσία δύο νέες βεντέτες μεταξύ παικτών. Δεν είναι μόνο η Ασημίνα και η Σταυρούλα, που ήρθαν σχεδόν στα χέρια με αφορμή μια ατάκα της πρωταθλήτριας του στίβου για τον Χρήστο Δάντη, μα και ο Άρης Σοϊλέδης με τον Στάθη Σχίζα, η σχέση των οποίων μοιάζει εσχάτως να έχει ψυχρανθεί.

Χαρακτηριστικό είναι το γεγονός, ότι ο τελευταίος έχοντας το δικαίωμα να διαλέξει συμπαίκτες, τελικά δεν πήρε μαζί του στην κόκκινη ομάδα τον Σοϊλέδη, ρίχνοντάς του αρκετά «καρφιά» περί έπαρσης. «Πολλά από τα παιδιά μπορεί να περίμεναν να πάρω τον Άρη στην ομάδα. Εμένα δεν μου πέρασε από το μυαλό», είπε χαρακτηριστικά, αναφέροντας πως είναι οξύθυμος και δημιουργεί καταστάσεις.

Ο πρώην ποδοσφαιριστής, από την πλευρά του, ανέφερε πως «ερχόμενος ο Στάθης στο Survivor, είχαμε πολύ καλή σχέση. Εγώ τον έβαλα στην παρέα μας κι όσο περνούσε ο καιρός, σταμάτησε να μου μιλά. Και τώρα μέσα στη μέρα δεν μιλάμε καθόλου. Δεν ξέρω τι έχει πάθει μαζί μου».

Survivor spoiler: Η στιγμή του χάους στην παραλία

Κάποια στιγμή, μάλιστα, όπως μαθαίνουμε αποφάσισαν να λύσουν τις διαφορές τους για την απομάκρυνση του ενός από τον άλλο. Ο Σοϊλέδης πλησίασε απειλητικά τον Σχίζα και του ζήτησε το λόγο, με αποτέλεσμα να επικρατήσει «σύρραξη» μεταξύ τους.

«Τι θέμα έχεις μαζί μου; Νομίζεις ότι έτσι θα πας μακριά;», είπε ο Σοϊλέδης, με τον Στάθη να απαντά πως «έχεις πάρει ψηλά τον αμανέ, κατέβα λίγο από το καλάμι αγόρι μου πριν πέσεις απότομα». Η μία κουβέντα έφερε την άλλη και οι δύο ήρθαν σε σκληρή αντιπαράθεση, με άπαντες να σπεύδουν να τους σταματήσουν, προτού έρθουν τα χειρότερα.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: