Αuτή είναι η 59χρονη που την σκότωσε ο σύζυγός της: Έμεινε όλο το βράδυ δίπλα στο πτώμα και το πpωί αuτοκτόνησε

June 7, 2022

Αuτή είναι η 59χρονη που την σκότωσε ο σύζυγός της: Έμεινε όλο το βράδυ δίπλα στο πτώμα και το πpωί αuτοκτόνησε


Διαφ.



Μια νέα γυναικοκτονία συγκλονίζει τη χώρα, η οποία σημειώθηκε το βράδυ της Δευτέρας στη Δράμα, όπου άνδρας σκότωσε τη γυναίκα του και μετά από ώρες αυτοκτόνησε.

Την 59χρονη και τον 64χρονο τους εντόπισε στις 8.30 το πρωί η κόρη τους, η οποία μετέβη στο σπίτι καθώς η μητέρα της δεν είχε πάει από το σπίτι της, όπου κρατούσε τα εγγόνια.

Δράμα: Το χρονικό της τραγικής υπόθεσης

Όπως μεταφέρει στο GRTimes ο δήμαρχος Προσοτσάνης, Θεόδωρος Αθανασιάδης, «οι πληροφορίες μου λένε πως η γυναίκα του, του είχε ανακοινώσει ότι ήθελε να φύγει σήμερα κιόλας και να χωρίσουν». «Ο άνδρας σκότωσε τη γυναίκα του με καραμπίνα στο σαλόνι και αυτοκτόνησε στο μπάνιο. Είχε μάλιστα αφήσει και τα κλειδιά του σπιτιού από έξω, ώστε να τους βρουν. Όπως όλα δείχνουν δηλαδή, φαίνεται ότι το είχε σχεδιάσει» πρόσθεσε.

Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν πως ο συζυγοκτόνος δεν έφυγε από το σπίτι του, στη Δράμα. Έμεινε όλο το βράδυ δίπλα στο άψυχο σώμα της γυναίκας του και νωρίς το πρωί τηλεφώνησε σε μία φίλη της, σε κείνη φέρεται να αποκάλυψε τα όσα σημειώθηκαν, ενώ της εξέφρασε την πρόθεσή του, να βάλει τέλος στη ζωή του. Αμέσως μετά αυτοκτόνησε και βρέθηκε νεκρός, μέσα σε μια λίμνη αίματος.

«Μέχρι τις 02:00, δεν ακούστηκε κάτι, όπως αναφέρουν οι γείτονες. Ωστόσο το έγκλημα, φαίνεται ότι συνέβη λίγο αργότερα, τα ξημερώματα. Οι ίδιοι οι περίοικοι αναφέρουν ότι επρόκειτο για ένα ήσυχο ζευγάρι που δεν είχε μεγάλα οικονομικά προβλήματα ή προστριβές. Κι αυτός είναι ένας ακόμη λόγος που είναι συγκλονισμένη και όλη η τοπική κοινωνία» δήλωσε ο δήμαρχος.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο δράστης ήταν πολύ γνωστός επιχειρηματίας στον χώρο της εστίασης τόσο στην Προσοτσάνη όσο και στην πόλη της Δράμας, όπου διατηρούσε μπαρ πριν από κάποια χρόνια.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: