Μητέρα δύο παιδιών έχασε 45 κιλά σε 9 μήνες, κάνοντας «μόνο» θετικές σκέψεις, το τιπ που της άλλαξε την ζωή

June 8, 2022

Μητέρα δύο παιδιών έχασε 45 κιλά σε 9 μήνες, κάνοντας «μόνο» θετικές σκέψεις, το τιπ που της άλλαξε την ζωή


Διαφ.Μια μητέρα από τις ΗΠΑ μιλά για τις δύσκολες στιγμές που πέρασε, όταν η ίδια πήρε την απόφαση να χάσει κάποια περιττά κιλά ξεκινώντας σκληρή γυμναστική και διατροφή.

Σύμφωνα με την nypost.com, η Ρέιτσελ Ουίλιαμς μητέρα δύο παιδιών, ζύγιζε 105 κιλά όταν ήταν 39 ετών, με τον σύζυγό της να παίρνει σε αυτή ως δώρο για τα γενέθλια της, έναν προσωπικό γυμναστή. Η ίδια αμέσως ξεκίνησε γυμναστική, όπως και διατροφή, ακολουθώντας αυστηρά το πρόγραμμα της και προσέχοντας τις θερμίδες που κατανάλωσε μέσα στην ημέρα.

Μητέρα απώλεια κιλών

Η ίδια μιλώντας για τη προσπάθειά  της αναφέρει: «Μια μέρα άρχισα να κλαίω -με τα μάτια μου να μοιάζουν όπως της Kim Kardashian όταν κλαίει – και κοίταξα τον προσωπικό μου γυμναστή λέγοντας: “δεν μπορώ να χάσω βάρος, δεν χάνω κιλά. Είμαι απλώς τόσο χοντρή, ένα άσχημο αγρίμι». «Έχασα μερικά κιλά, αλλά για τον όγκο της δουλειάς που έκανα, δεν έβλεπα τα σωστά αποτελέσματα», πρόσθεσε.

Η μητέρα σκέφτηκε πολλές φορές να παρατήσει το πρόγραμμα της, καθώς δεν έβλεπε το επιθυμητό αποτέλεσμα. Τα πράγματα άλλαξαν όμως, όταν στράφηκε σε ζητήματα αυτοβοήθειας και αναζήτησε την λύση που πρότειναν σύμβουλοι αυτοβοήθειας.

«Με βοήθησαν να συνειδητοποιήσω ότι το μόνο που έκανα ήταν να μιλάω τόσο αρνητικά στον εαυτό μου. Το μόνο στο οποίο εστίαζα ήταν: “δεν μπορώ να χάσω βάρος. Είμαι άσχημη. Δεν τα πάω καλά”», είπε χαρακτηριστικά.

Πώς η μητέρα κατάφερε να χάσει βάρος

Σύμφωνα με την ίδια το γεγονός ότι υποτιμούσε τον εαυτό της γιγαντώνοταν όσο περνούσαν τα χρόνια, ιδιαίτερα όποτε δεν κατάφερνε να χάσει τα κιλά που επιθυμούσε, καθώς συνέχεια δοκίμαζε όλο και περισσότερα προγράμματα.

Κάποια στιγμή λοιπόν, διάβασε το βιβλίο «Ο Κανόνας των 5 δευτερολέπτων», το οποίο έχει ως στόχο να βοηθήσει τον αναγνώστη να ξεφύγει από την αυτοαμφιβολία και την αρνητική κριτική που ασκεί προς τον εαυτό του. «Όσο άβολο κι αν ήταν, άρχισα να αγκαλιάζω το σώμα μου. Άρχισα να ευχαριστώ το σώμα μου και έλεγα: “ουάου, δεν είναι το σώμα μου καταπληκτικό; Το σώμα μου μεγάλωσε δύο παιδιά. Το σώμα μου από ένα μικρό κύτταρο έγινε πλήρες ανθρώπινο ον. Πόσο φοβερό είναι αυτό;”», ανέφερε η Ρέιτσελ Ουίλιαμς.

Η ίδια μετά την ανάγνωση του βιβλίου έγινε πιο θετική με την εξωτερική της εικόνα και «αγκάλιασε» το σώμα της, όπως και όφειλε να κάνει.

Κάνοντας προπονήσεις με τον προσωπικό της γυμναστή, ακολουθώντας διατροφή και σε συνδυασμό με τις θετικές σκέψεις για την εξωτερική της εμφάνιση, την οδήγησαν στο σημείο να χάσει περίπου 45 κιλά μέσα σε 9 μήνες. Πλέον, η Ρέιτσελ Ουίλιαμς ζυγίζει 59 κιλά από 105 όπου ήταν, με την ίδια να τονίζει ότι «αλλάζει το παιχνίδι».

Σύμφωνα με την ίδια, το 80% της επιτυχίας οφείλεται στις θετικές σκέψεις, χωρίς όμως να υποβαθμίζει την χρησιμότητα της δίαιτας και της γυμναστικής. «Ο σύζυγός μου νιώθει ότι έχει μια νέα, πιο ευτυχισμένη εκδοχή της γυναίκας του. Δεν διστάζω πλέον να βγάλω φωτογραφίες και να δημιουργήσω αναμνήσεις με τα παιδιά μου. Έχω μάθει να με ερωτεύομαι», ανέφερε χαρακτηριστικά.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: