Διέρρευσαν 24 χρόνια μετά: Οι φώτο από το 1ο ραντεβού Στεφανίδου – Ευαγγελάτου, το πούρο και το δημόσιο φιλί

June 10, 2022

Διέρρευσαν 24 χρόνια μετά: Οι φώτο από το 1ο ραντεβού Στεφανίδου – Ευαγγελάτου, το πούρο και το δημόσιο φιλί


Ο Νίκος Ευαγγελάτος και η Τατιάνα Στεφανίδου αποτελούν ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια της ελληνικής showbiz, καθώς μετρούν πολλά χρόνια κοινής πορείας και έχουν δημιουργήσει μαζί μία υπέροχη οικογένεια, με τα παιδιά τους Νικόλα και Λυδία.

Πότε όμως αποκαλύφθηκε η σχέση του ζευγαριού; 

Στεφανίδου – Ευαγγελάτος: Η νυχτερινή έξοδος που «αποκάλυψε» τη σχέση τουςΉταν το 1998 όταν έγιναν τα… αποκαλυπτήρια της σχέσης της Τατιάνας Στεφανίδου και του Νίκου Ευαγγελάτου. Υπήρξαν το πιο «καυτό» ζευγάρι της τηλεόρασης εκείνη την εποχή.


Διαφ.
Η Τατιάνα Στεφανίδοu και ο Νίκος Ευαγγελάτος διασκέδασαν με την ψυχή τους εκείνο το βpάδυ.Ο Νίκος Ευαγγελάτος και η Τατιάνα Στεφανίδου αποτελούν ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια της ελληνικής showbiz, καθώς μετρούν πολλά χρόνια κοινής πορείας και έχουν δημιουργήσει μαζί μία υπέροχη οικογένεια, με τα παιδιά τους Νικόλα και Λυδία.

Πότε όμως αποκαλύφθηκε η σχέση του ζευγαριού; 

Στεφανίδου – Ευαγγελάτος: Η νυχτερινή έξοδος που «αποκάλυψε» τη σχέση τους

Ήταν το 1998 όταν έγιναν τα… αποκαλυπτήρια της σχέσης της Τατιάνας Στεφανίδου και του Νίκου Ευαγγελάτου. Υπήρξαν το πιο «καυτό» ζευγάρι της τηλεόρασης εκείνη την εποχή.

Η Τατιάνα Στεφανίδου και ο Νίκος Ευαγγελάτος διασκέδασαν με την ψυχή τους εκείνο το βράδυ.

Η πρώτη κοινή δημόσια εμφάνιση των δύο δημοσιογράφων έλαβε χώρα στο «Ποσειδώνιο». Έκαναν πλέον «επίσημο» πως ήταν μαζί αν και το… μυστικό τους είχε ήδη διαρρεύσει.

Το περιοδικό «Ciao» ήταν εκεί και είχε εξασφαλίσει πλούσιο φωτογραφικό υλικό.

«Η ώρα ήταν 12 και τέταρτο περίπου, όταν ο Νίκος Ευαγγελάτος και η Τατιάνα Στεφανίδου έκαναν την εμφάνισή τους στο μαγαζί. Εκείνος φαινόταν ήρεμος, ήταν ντυμένος κάζουαλ και μάλλον κουρασμένος. Εκείνη ήταν χαρούμενη, απαστράπτουσα, ντυμένη στα κόκκινα της φωτιάς και δεν κουνήθηκε ούτε δευτερόλεπτο από κοντά του», ανέφερε μεταξύ άλλων το δημοσίευμα του περιοδικού.

Σε άλλο σημείο τονιζόταν: «Μέχρι τις 3 και τέταρτο που έφυγαν, δεν σταμάτησαν ούτε μία στιγμή να κάνουν τρυφερές χειρονομίες ο ένας στον άλλον, ενώ ο Νίκος κάποια στιγμή φαίνεται ότι ξέχασε τα περί διακριτικότητας και έδωσε στην καινούργια του αγαπημένη, ένα φιλί.

Η Τατιάνα Στεφανίδου έλαμπε από ευτυχία. Σιγοτραγουδούσε στο αυτί του αγαπημένου της τα πιο καυτά ερωτικά τραγούδια του προγράμματος και όποτε ο Στέλιος Ρόκκος μιλούσε για… αγάπες που δεν πεθαίνουν, τα λουλούδια έφευγαν βροχή από τα χέρια της προς την πίστα».

Κατά το περιοδικό, το ερωτευμένο ζευγάρι ήταν μαζί για περίπου έναν μήνα.

Είχαν ήδη περάσει ένα ρομαντικό Σαββατοκύριακο στην Πάτρα, ενώ είχαν φύγει μαζί και ένα τριήμερο στη Σαντορίνη.

Αυτές οι εμφανίσεις, όμως, έγιναν μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και από αδιάκριτα βλέμματα.

«Άλλωστε και οι δύο είναι πολύ πρόσφατα χωρισμένοι και δεν θέλουν να δίνουν λαβές για σχόλια», έλεγε το δημοσίευμα.

Πλέον, όμως, οι δύο ερωτευμένοι είχαν αποφασίσει να σταματήσουν να κρύβονται…


Πηγή
Κάντε κλικ εδώ για να διαβάσετε περισσότερα...

Διαβάστε επίσης: