50.000€ σε 1 λεπτό: Ο Ανδρέας Μικρούτσικος εξηγεί το τpικ με τα γuαλιά που έκανε πλούσιο τον Γιώργο Τράγκα

June 10, 2022

50.000€ σε 1 λεπτό: Ο Ανδρέας Μικρούτσικος εξηγεί το τpικ με τα γuαλιά που έκανε πλούσιο τον Γιώργο Τράγκα


Διαφ.



Αμηχανία επικράτησε σήμερα το πρωί στο πλατό της εκπομπής «Super Κατερίνα» με την αποκάλυψη που έκανε ο Ανδρέας Μικρούτσικος για τον Γιώργο Τράγκα.

Ο συνεργάτης της εκπομπής αναφέρθηκε σε μία συνομιλία του με γνωστό δημοσιογράφο σχετικά με τις δραστηριότητες του Γιώργου Τράγκα, την οποία μετέφερε τηλεοπτικά στην εκπομπή «Super Κατερίνα».

Η on-air αποκάλυψη του Μικρούτσικου για τον Τράγκα που «έβαλε φωτιά» στο πλατό

Πιο συγκεκριμένα, ο παρουσιαστής ανέφερε πως είχε μια συνάντηση λίγο μετά τον θάνατό του Γιώργου Τράγκα, με έναν πασίγνωστο δημοσιογράφο ο οποίος του αποκάλυψε ότι ο εκλιπών εκβίαζε επιχειρηματίες για να αποσπά χρηματικά ποσά:

«Πριν από 1,5 μήνα συναντιέμαι με έμπειρο δημοσιογράφο για να φάμε. Τον γνωρίζαμε και οι δύο τον Γιώργο, ο καθένας από το δικό του μετερίζι. Και μου λέει ο φίλος μου ‘πήγα στο γραφείο του πριν μέρες και του είπα τόσα λεφτά πώς τα βγάζεις, εγώ που δουλεύω διπλάσια χρόνια από σένα, με τεράστια επιτυχία και δεν έχω στον ήλιο μοίρα».

Του λέει: «‘θέλεις να δεις; Περίμενε;’. Παίρνει τηλέφωνο έναν μεγάλο επιχειρηματία, του λέει ‘γειά σου, ο Γιώργος είμαι, τώρα μόλις μου έφεραν ένα προϊόν, μια πελάτισσα, γεμάτο γυαλιά. Και προσπαθώ να τη σταματήσω να μη σε καταγγείλει. Να της στείλουμε κανένα ποσόν;’».

Δείτε το βίντεο

Φυσικά, η παρέμβαση της Κατερίνας Καινούργιου ήταν άμεση, ξεκαθαρίζοντας πως η άποψη αυτή είναι προσωπική του Μικρούτσικου, ενώ τόνισε πως καλό θα ήταν να ανακαλέσει για να μην μπει σε μπελάδες.

Ο Ανδρέας, από τη μεριά του, είπε ότι αν κληθεί από τον εισαγγελέα να καταθέσει θα πει ότι έχει υποκείμενα νοσήματα και δεν πάει γιατί «τα ξέρουν καλύτερα από εκείνον».

Το συγκεκριμένο απόσπασμα έχει εξαφανιστεί από τον Alpha λόγω της έντασης που δημιουργήθηκε.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: