Το «ξεφούρνισε» η Βρισηίδα για τον Σπύρο: «Κάτσε να βγει απο το Survivor κι αν με θέλει μετακομίζω Αθήνα!»

June 11, 2022

Το «ξεφούρνισε» η Βρισηίδα για τον Σπύρο: «Κάτσε να βγει απο το Survivor κι αν με θέλει μετακομίζω Αθήνα!»





Η Βρισηίδα Ανδριώτου, η οποία αποχώρησε από το survivor, σε συνέντευξή της στο «Love it», έκανε αποκαλύψεις για τη σχέση της με τον Σπύρο Μαρτίκα.

Ειδικότερα, σε σύνδεση από τον Άγιο Δομίνικο, το μοντέλο αναφέρθηκε στο πως ξεκίνησε η σχέση, υπογραμμίζοντας «όλοι οι σύντροφοι που είχα με φρόντιζαν, με πρόσεχαν, με είχαν σαν πριγκίπισσα. Αυτό με γοήτευε. Για να κολλήσω με έναν άνδρα, με πρόσεχε πάρα πολύ. Ο Σπύρος είδα ξαφνικά να με προσέχει πάρα πολύ. “Όχι να σου πλύνω τα πόδια να μην πατήσεις στην καλύβα” -είναι ο πιο καθαρός στο “Survivor” ο Σπύρος-, “όχι να σου πλύνω τα ρούχα”, “όχι να σου δώσω αυτό ή εκείνο”. Γιατί είδε ότι είμαι μια παρεξηγημένη κοπέλα που και ξύλα μαζεύει και κορμούς κόβει και κάνει πράγματα, κι άρχισε να με πλησιάζει. Κι αυτό που με γοήτευσε ήταν η συμπεριφορά του απέναντί μου, που είχα έναν άνδρα να με προσέχει και να με φροντίζει, γιατί μου αρέσει όταν ένας άνδρας το κάνει αυτό σε μια γυναίκα -και δεν είναι παιδάκι, είναι άνδρας. Και μετά στην Ένωση που το είδα λίγο περιποιημένο, με τα ρουχαλάκια του κι αυτό, κι αυτός εμένα, λίγο με πλησίασε να χορέψουμε, λίγο κοιμήθηκα εγώ στα πόδια του, γιατί κοιμήθηκα κάποια στιγμή, αυτό μας έφερε πιο κοντά».

Η επανασύνδεση της Βρισηίδας Ανδριώτου με τον Σπύρο Μαρτίκα

Για την επανασύνδεσή τους, μετά τον καυγά με αφορμή τον Κωνσταντίνο Εμμανουήλ, η Βρισηίδα Ανδριώτου επεσήμανε «μετά υπήρχαν τα βλεμματάκια. Υπήρχε λίγο το να με ακουμπήσει καθώς περνάει. Το πάθος αυτό δεν έσβησε. Τον νοιάζει (που έφυγα). Δεν ήθελε να πει κάτι στην ομάδα του. Πρώτα απ’ όλα γιατί έγινε όλο αυτό το θέμα που πήρε μεγάλη έκταση. Κανονικά στη ζωή μας δεν θα είχε πάρει τόσο μεγάλη έκταση. Θα μαλώναμε μια – δυο μέρες, θα τα ξαναβρίσκαμε. Λόγω τηλεόρασης πήρε τόσο μεγάλη έκταση. Είπε αυτός τα δικά του, είπα εγώ τα δικά μου, λίγο μοντάζ, λίγο μουσική, λίγο δράμα, και έγινε όλο αυτό. Δεν ήθελε o κόσμος να πει ότι “τον έκανε ό,τι τον έκανε, του είπε ό,τι του είπε και αυτός γυρίζει πίσω”.

Και συμπληρώνει η Βρισηίδα Ανδριώτου “αυτός θέλει να γυρίσει πίσω. Μου το έχει πει. Μπροστά στην ομάδα του δεν ήθελε να πει τίποτα. Έλεγε δεν με νοιάζει. Είμαι σίγουρος πως τον νοιάζει που έφυγα γιατί αυτός ήθελε να φύγει. Είχε πει “θα πάω πίσω, θα ετοιμαστώ, θα ξυριστώ, θα είμαι όπως με θέλεις”, κάτι τέτοια έλεγε. “Και μετά”, λέει, “θα έρθεις κι εσύ”. Λέω “εντάξει”, τελικά έφυγα εγώ πρώτη, θα γίνω εγώ μια κούκλα κι αυτός ας κάτσει εκεί. Λίγο κρυφά είμασταν τώρα τελευταία από τις ομάδες και τα παιδιά. Όταν περνούσε κάποιος απομακρυνόμασταν. Όταν περνούσε κάποιος άλλος ακόμα πιο πίσω. Το ζούσαμε λίγο κρυφά τώρα τελευταία».

Η Βρισηίδα Ανδριώτου μπορεί να εγκαταλείψει τη ζωή της στη Θεσσαλονίκη για τον Σπύρο Μαρτίκα

Για την απόσταση που θα τους χωρίζει στην Ελλάδα, καθώς η πρώην παίκτρια του survivor ζει στην Θεσσαλονίκη, ενώ o Σπύρος Μαρτίκας στην Αττική, η ίδια σημείωσε «εγώ είμαι από τις γυναίκες που θα ακολουθήσω τον άνδρα μου. Αν το πάμε σοβαρά, θα αφήσω τη Θεσσαλονίκη και θα έρθω να σε ακολουθήσω. Είμαι από τις γυναίκες που θα αφήσω τα πάντα για τον άνδρα μου. Για τον σύντροφό μου θα πηγαινοερχόμαστε μέχρι να γίνει κάτι πιο σοβαρό. Κάτσε να βγει και αν θελήσει, αν αυτό είναι κάτι που δεν ήταν μόνο εκεί μέσα, να δούμε αν ταιριάζουμε και έξω».


Πηγή

Διαβάστε επίσης: