Αποτροπιασμός στην Κρήτη: Έψαχναν τον βιαστή της κι τελικά αποκαλύφθηκε ότι ήταν ο πατέρας της

June 12, 2022

Αποτροπιασμός στην Κρήτη: Έψαχναν τον βιαστή της κι τελικά αποκαλύφθηκε ότι ήταν ο πατέρας της


Διαφ.



Πατέρας βίασε την κόρη του κατά τη διάρκεια των διακοπών τους στην Κρήτη

Σοκ προκαλεί η νέα υπόθεση βιασμού μιας 34χρονης γυναίκας από τον ίδιο τον πατέρα της.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το περιστατικό σημειώθηκε στην Κρήτη, με πρωταγωνιστή έναν 62χρονο βρετανό τουρίστα, ο οποίος φέρεται να βίασε την ίδια του την κόρη στα Μάλια.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με σχετική δημοσίευση της τοπικής ιστοσελίδας neakriti.gr, μια 34χρονη τουρίστρια από το Ηνωμένο Βασίλειο πήγε, την Πέμπτη (09/06), στο αστυνομικό τμήμα Χερσονήσου προκειμένου να καταγγείλει ότι έπεσε θύμα βιασμού, όσο ήταν μεθυσμένη, χωρίς να μπορεί να υποδείξει τον δράστη λόγω μέθης.

Εν συνεχεία, οι αστυνομικοί της περιοχής εξέτασαν υλικό από τις κάμερες και, όπως αποδείχθηκε, ο πατέρας της είχε αποπειραθεί να προβεί σε ασελγείς πράξεις και μέσα στο μπαρ όπου διασκέδαζαν, τη χτύπησε στο πρόσωπο, την ακολούθησε όταν εκείνη έφυγε και, τελικά, σύμφωνα με πληροφορίες, τη βίασε σε ερημική παραλία.

Μάλιστα, η γυναίκα φέρει τραύματα σε όλο της το σώμα, πιθανότατα από την ακινητοποίηση, τις πέτρες και τα κλαδιά που υπήρχαν στην παραλία.

Ο άνδρας συνελήφθη, το Σάββατο (11/06), οι κατηγορίες που βαραίνουν τον πατέρα είναι κακουργηματικού χαρακτήρα και αφορούν σε βιασμό, κατάχρηση ανίκανου προς αντίσταση σε γενετήσια πράξη και παραβάσεις περί ενδοοικογενειακής βίας.

Η 34χρονη γυναίκα εξετάστηκε από ιατροδικαστή και έχουν ληφθεί δείγματα DNA, ενώ ο Βρετανός αναμένεται να οδηγηθεί στον Εισαγγελέα.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: